15.01.2020 | TIPY


Ocenění PRODUKT ROKU 2019, které vyhlašuje a předává časopis Obklady, dlažba & sanita, získala společnost LAUFEN CZ s.r.o. za WC Cleanet Riva.

WC Cleanet Riva je revoluční švýcarskou toaletou se zabudovanou bidetovou sprškou. Na první pohled zaujme svou celokapotovanou konstrukcí z kvalitní keramiky. Peter Wirz, švýcarský designér, se při návrhu toalety Cleanet Riva řídil vizí čisté jednoduchosti. Zákazníci podle jeho slov netouží po toaletě, která by připomínala stroj, ale po klasické toaletě s nejlepšími dostupnými technologiemi. A přesně tyto podmínky Cleanet Riva splňuje dokonale.

Výrobce Laufen dokázal všechny technologie zabudovat do uzavřeného keramického střepu, a vytvořit tak esteticky působivý produkt, který se hodí do jakéhokoli interiéru. Klíčovou vlastností této toalety prémiové třídy je široká nabídka intuitivních funkcí sprchování. Cleanet Riva je jedinou toaletou se zabudovanou bidetovou sprškou, která používá vícestupňovou hygienickou koncepci, kde se celý systém cirkulace vody v pravidelných intervalech i tepelně čistí. S ohledem na co nejsnazší čištění je toaleta bez jakýchkoli spojů a keramika byla ošetřena povrchovou úpravou LCC zabraňující usazování nečistot. Sedátko s poklopem je vybaveno funkcí pro snadné odejmutí. Toaleta Cleanet Riva se účinně a čistě splachuje, čímž odpadá potřeba oplachového kruhu.

www.laufen-cleanet.cz  

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.