21.01.2020 | TIPY

Spolehlivé a snadné připevňování bez nutnosti vrtání do dlaždic.

Koupelna je prostor, kde má vše své dané místo. Kartáčky patří obyčejně k umyvadlu, šampony a mycí prostředky k vaně nebo do sprchového koutu, na osušení jsou potřeba ručníky či osušky a na toaletě nesmí chybět toaletní papír a WC štětka.

Aby bylo možné celý prostor snadno udržovat v čistotě, je potřeba všechny koupelnové doplňky v místnosti nějakým způsobem uspořádat a připevnit. Vrtání do dlaždic nepředstavuje zrovna rozumné řešení. Nejenom, že hrozí popraskání obkladů, ale snadno může dojít i k poškození vodovodního nebo elektrického vedení. Připevňování pomocí přísavek je zase velmi nespolehlivé a udrží pouze malou hmotnost. 

Společnost tesa uvedla na trh koupelnové doplňky s jedinečnou patentovanou technologií připevňování. Součástí každého balení je montážní základna a speciální lepidlo. Tato kombinace zajišťuje spolehlivé a bezpečné připevnění všech koupelnových doplňků tesa®. 

Výběr je opravdu veliký. Stejně jako nápadů na zařízení moderní funkční koupelny. Ať zvolíte jakýkoliv design, určitě k němu najdete i vhodné koupelnové doplňky tesa®. Široká nabídka zahrnuje různé velikosti drátěných košíků pro ukládání mycích prostředků, držáky a dávkovače mýdla, pohárky na kartáčky či různé háčky pro zavěšení županů, svršků či osušek. Snadným způsobem bez vrtání připevníte i sprchové tyče, které jsou v dispozici samostatně nebo v soupravě s hlavicí. Velkou a praktickou vychytávkou je držák na fén. Atraktivní vzhled koupelny doplní vhodná skleněná polička. A pro snazší a bezpečné vylézání z vany najdete v nabídce madla k vaně.

Celkem v 11 designových řadách tak naleznete vše, co budete ve své koupelně potřebovat. Nutno nezapomenout na držáky toaletního papíru a WC štětky. 

Velkou výhodou koupelnových doplňků tesa® je nejenom snadné a spolehlivé připevňování bez potřeby nářadí jako je vrtačka, hmoždinka a vrut, ale také jednoduché odstraňování. V případě potřeby i po několika letech doplněk z povrchu snadno sundáte, aniž by došlo k poškození jak samotného doplňku, tak povrchu. Pro opakované použití koupelnového příslušenství pak stačí pouze zakoupit novou montážní sadu a výrobek můžete dále používat třeba v novém bydlení nebo na jiném místě v koupelně.

Kompletní přehled koupelnových doplňků najdete na www.tesa-tape.cz

 

 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.