12.10.2020 | Zprávy

Vážení čtenáři,

žijeme v čase, kdy máloco platí na sto procent, a i to může být zrušeno. Na mysli mám samozřejmě čas virové pandemie, která manipuluje vším a všemi. Jedním z dalších negativních důsledků tohoto stavu se stalo zrušení veletrhu ISH v roce 2021 a jeho transformace na čistě digitální bázi. Stejný osud postihl i legendární Mnichovský stavební veletrh BAU.

Žádná pandemie však nemůže překazit vyhlášení Ocenění roku našeho časopisu, které jsme opět udělili firmám v těchto kategoriích: PRODUKT, REALIZACE, PRODEJNÍ CENTRUM a OSOBNOST. S většinou oceněných jsme se do data vydání tohoto čísla stihli setkat osobně, proto uvidíte fotografie, na kterých si oni či jejich zástupci ocenění převzali. Velmi příjemné bylo setkání s majitelem společnosti UBC Jiřím Ježkem, které se proměnilo v zajímavý rozhovor o začátcích jeho podnikání a postupném růstu. Vyhlášení Ocenění roku v třináctém ročníku časopisu Obklady, dlažba & sanita najdete na straně 10.

Na straně 35 se dozvíte, jaké jsou možnosti, když se vám nechce vybourávat starý keramický obklad, ale přesto máte v plánu celkovou rekonstrukci koupelny. Existuje totiž jednoduché řešení, které ušetří značnou část rekonstrukčních prací. Myslíme tím možnost položení nových obkladů na ty dosavadní. Pochopitelně to neznamená, že se vezmou nové obklady, běžné lepidlo a jde se na to. Tak snadné to určitě není, ale při dodržení správného technologického
postupu se s vynaložením menší námahy a času (na rozdíl od bourání) dostaví skvělý výsledek.

Příjemné čtení přeje
Martin Kubín, šéfredaktor

Zvýhodněné předplatné profi magazínu Obklady, dlažba & sanita si může v tištěné verzi objednat ZDE (132 Kč/rok) nebo v elektronické verzi ZDE (106 Kč/rok).

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.