20.10.2020 | Realizace

V krásné přírodě Středočeského kraje, nedaleko od královského města Rakovníka (cca 6 km), vyrostl zcela nový zámecký hotel Chateau Šanov *****. Tento luxusní pětihvězdičkový hotel nabízí klidné prostředí, komfortní ubytování, rozsáhlé Wellness & SPA, restauraci, konferenční sály i podzemní garáže. Ubytovat se můžete v jednom z 50-ti klimatizovaných pokojů kompletně zařízených v zámeckém stylu.

POKOJE V ZÁMECKÉM STYLU

Chateau Šanov ***** nabízí ubytování v 6 různých typech pokojů – Romantický pokoj, Zámecký  pokoj De Luxe, Romantický pokoj ve věži, Zámecké apartmá, Pokoj v zámecké věži s Jacuzzi nebo v Královském apartmá. Prostorné koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem, stylovým zámeckým nábytkem a některé i volně stojící vanou. Obklady jsou řešeny ve stejném duchu. Po dlouhém zvažování byl vybrán krásný bílý obklad England (výrobce ASCOT) formátu 60x33 cm doplněný o celoplošné dekory a listely. S obkladem zdařile kontrastuje černá dlažba Trend formátu 45x45 cm od známého českého výrobce RAKO. 

WELLNESS & SPA

Relaxovat můžete v nádherném Wellness & SPA o úctyhodné ploše 1800 m2, kde je k dispozici balneo, moderně vybavené fitness centrum s posilovnou a saunový svět s odpočívárnou. Jistě Vás zde nadchne také vnitřní nerezový zážitkový bazén o rozměru 5 x 15 m, vyhřívaný na 32°C. V prostoru u bazénu jsou položeny černé dlaždice Extra ve formátu 60x60 cm (výrobce RAKO), stěny jsou pak obloženy keramickým obkladem v imitaci kamene Canella 30x49 cm (výrobce Cerrad).  V saunovém světě pak najdete finskou saunu, parní bylinnou saunu a solnou saunu. Nechybí zde ani Kneippův chodník nebo zážitková sprcha. 

NÁDVOŘÍ S VYHŘÍVANOU TERASOU

Chateau Šanov ***** má čtvercový půdorys, díky kterému se veškeré venkovní dění odehrává v uzavřeném vnitřním nádvoří o rozloze 900 m2, které poskytuje naprosté soukromí. Areál se tak skvěle hodí pro pořádání romantických svateb i pracovních konferencí. Na nádvoří najdeme zastřešenou a vyhřívanou terasu o rozloze 300 m2, která je položena z keramické dlažby v imitaci dřeva, sérií Remake formátu 30x120 (výrobce Supergres) nebo také venkovní bar, který navazuje na rozlehlou restauraci. Sociální zázemí restaurace a recepce bylo obloženo obkladem Majolika ve formátu 20x60 cm a dlažbou Via 30x30 cm v šedém odstínu (výrobce RAKO). 

Veškeré obkladové keramické materiály včetně stavební chemie RAKO SYSTEM dodala firma MK, s.r.o. 

FAKTA:

  • Datum realizace: srpen 2016 – červen 2020
  • Použitý materiál: dlaždice Extra + Trend (RAKO), obklad England (ASCOT), dlaždice Remake (SUPERGRES), obklad Canella (CERRAD), stavební chemie MK + RAKO SYSTEM
  • Dodavatel obkladů, dlažeb a stavební chemie: MK, s.r.o.

www.mk-rako.cz