21.10.2020 | Zprávy

Zrekonstruovali jste nebo právě rekonstruujete koupelnu? Pokud bude brzy dokončena, neváhejte ji obratem přihlásit do soutěže Viega – koupelna roku. Čas máte ještě do poloviny listopadu. V soutěži se hraje o víkendový wellness pobyt ve Špindlerově Mlýně nebo o značkové designové župany.

V soutěži se každý může pochlubit svojí novou koupelnou, případně toaletou a zahrát si o titul Koupelna roku a hlavně o lákavé ceny. Stačí, když soutěžící svou koupelnu nafotí a nejpozději do 15. 11. 2020 pošlou na e-mailovou adresu: info@viega.cz. Podmínka je jediná, nejméně jedna ze zaslaných fotografií musí obsahovat nainstalovaný předstěnový systém Viega Prevista. Konkrétně: Prevista Dry, Prevista Dry Plus nebo Prevista Pure. Odborná porota pak vybere výherce hlavní ceny a deset dalších oceněných. Každý soutěžící může do soutěže poslat nejvýše tři fotografie, systém Prevista lze na fotkách zachytit např. prostřednictvím ovládací desky Viega Visign for Style, More, Public nebo Life.

Další informace včetně úplných pravidel soutěže a podrobnostech o systému Prevista najdete na webové stránce www.viega.cz/koupelna-roku a na Facebooku a Instagramu Viega CZ. Najdete tam také tipy, jak proměnit koupelnu ve skutečně moderní a funkční zónu relaxace.

O co se hraje?

Všechny ceny, které Viega do soutěže věnovala, se tematicky nesou v duchu vody a relaxace. První cenou je proto víkendový wellness pobyt ve Špindlerově Mlýně pro dvě osoby, ale hraje se také o 10 luxusních županů Calvin Klein. 

                 

Zrekonstruovali jste nebo právě rekonstruujete koupelnu? Pokud bude brzy dokončena, neváhejte ji obratem přihlásit do soutěže Viega – koupelna roku. (foto: Viega).

Vyhrajte víkendový wellness pobyt ve Špindlerově Mlýně nebo značkové designové župany v soutěži Viega – koupelna roku. (foto: hotel Olympie)

O společnosti Viega:

Společnost Viega s více než 4 000 zaměstnanci po celém světě patří v současnosti k předním výrobcům sanitární techniky. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v devíti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu. Speciální řešení pro severoamerický trh se vyrábí v závodě McPherson (Kansas/USA), podnik ve Wuxi (Čína) pak zajišťuje stěžejní produkci určenou pro asijský trh. Pro společnost Viega je nejdůležitější především výroba instalační techniky. Kromě potrubních systémů vyrábí také předstěnové a odvodňovací systémy. Sortiment zahrnuje více než 17 000 produktů s rozmanitými možnostmi využití, například v technickém vybavení budov, v infrastruktuře, v průmyslových zařízeních nebo při stavbě lodí. Společnost Viega byla založena roku 1899 v Attendornu v Německu a od 60. let se začala prosazovat na mezinárodním trhu. V současnosti se produkty Viega používají na celém světě. Zboží je na jednotlivých trzích distribuováno převážně prostřednictvím odborných velkoobchodů.

https://www.viega.cz/cs/produkty/Temata/koupelnaroku.html