30.11.2020 | TIPY

KLASICKY NADČASOVÁ. PRO KAŽDOU KOUPELNU.

Koupelnová produktová řada Geberit Selnova je díky svým klasickým tvarům vhodnou volbou do jakékoliv koupelny. Geberit vsadil na jednoduchý a neokázalý design a zaměřil svou pozornost především na funkčnost. Série Selnova se vyznačuje skvělým poměrem ceny a výkonu a vysokou kvalitou, která je se značkou Geberit neodmyslitelně spjatá.

UMYVADLA GEBERIT SELNOVA

Umyvadla Geberit Selnova vycházejí ze souměrné organické formy inspirované přírodou. Design série Geberit Selnova se vyznačuje zaoblenou geometrií s jemnými křivkami. Společným znakem umyvadel je měkce modelovaný vnitřní prostor a štíhlý okraj volně přecházející do prostorné platformy s otvorem pro baterii, která slouží jako odkládací místo.

TOALETY A BIDETY GEBERIT SELNOVA

WC mísy ze série Geberit Selnova mají rovněž klasické, měkké křivky. Abychom mohli nabídnout řešení pro rekonstrukci jakékoliv koupelny, jsou k dispozici jak závěsné, tak stojící modely, případně stojící WC s nadomítkovou nádržkou. Díky technologii Rimfree® bez splachovacího okraje je údržba toalet velmi snadná. V nabídce jsou také závěsné i stojící bidety ve stejném designu.

Součástí série Geberit Selnova jsou i pisoáry a nadomítkové nádržky na stojící WC.

www.geberit.cz