14.01.2021 | Zprávy


Vozíte-li s sebou často několik různě velkých kufrů či tašek s nářadím, přijde Vám vhod „mobilní dílna“, třídílný pojízdný box na nářadí od značky Fieldmann. Velký rozkládací box na nářadí Fieldmann FDN 4150 je vhodný pro ty, kteří potřebují mít při ruce větší objem ručního či elektrického nářadí, příslušenství či spojovacího materiálu, a zároveň v něm chtějí mít pořádek. Ve výbavě boxu jsou vestavěná kolečka z tvrzeného plastu a robustní teleskopické madlo, což zajišťuje snadný transport. Dobrým pomocníkem jsou ale i menší plastové boxy, díky kterým budete mít základní vybavení stále při sobě a které využijete při ukládání nářadí v bytě nebo na chalupě.  

NOVINKA: Fieldmann FDN 4150, třídílný pojízdný box na nářadí

Novinka v sortimentu značky Fieldmann – třídílný box na nářadí FDN 4150, je vyrobený z kovu, má tedy bytelnou konstrukci, která zajistí odolnost i bezpečí pro uložené věci. S jeho pomocí snadno, rychle a bez větší námahy dopravíte množství nástrojů, příslušenství a drobného materiálu i na větší vzdálenosti např. na chalupu, na stavbu apod. Kompletní vybavení máte navíc vždy připravené v plné sestavě, nemusíte se tedy zdržovat jeho balením a přípravou.

Jednotlivé části boxu jsou členěny tak, aby měl každý nástroj či materiál své místo a uživatel nemusel ztrácet čas zdlouhavým hledáním. V menších přihrádkách ve víku horního boxu uložíte drobný, např. spojovací materiál, o kterém budete mít perfektní přehled díky krytu z průhledného pevného plastu. Vyjímatelná plastová přihrádka s rukojetí pak pojme další drobnosti a nářadí a v boxu zbyde ještě dost prostoru na větší nástroje. Druhý díl nabízí dvě výsuvné zásuvky s dostatkem místa např. pro sadu nejčastěji používaných šroubováků nebo klíčů. Spodní díl – velký úložný box s výklopným víkem – pak poskytuje opravdu velkorysý prostor pro pomocníky větších rozměrů, jakými jsou elektrický šroubovák, vrtačka, bruska apod. 

Všechny tři boxy jsou opatřeny vyklápěcími madly, aby je bylo možné přenášet i jednotlivě. Každý z nich je po stranách vybaven také bytelnými přezkami, kterými se mezi sebou vzájemně propojí v jeden pevný celek, aby byla zajištěna stabilita i bezpečnost celé sady při převážení. Robustní teleskopické madlo poslouží při převozu, při manipulaci s jednotlivými částmi ale nebude překážet. Kolečka z tvrzeného plastu zaručují dlouhou životnost celého boxu.

Třídílný kovový box na nářadí Fieldmann FDN 4150 má rozměry 520 × 320 × 721 mm a hmotnost 15 kg. Více na ww.fieldmann.cz. Doporučená akční maloobchodní cena boxu na nářadí Fieldmann FDN 4150 je 2.490 Kč. Prodej v síti partnerů značky.

NOVINKA: Boxy na nářadí Fieldmann FDN 4116 a FDN 4118

Boxy na nářadí Fieldmann FDN 4116 a FDN 4118 jsou ideální pro uskladnění nářadí v malé dílně, v bytě, na chatě, v autě... Oba produkty jsou vyrobeny z kvalitního plastu a v horní části nabízejí prostor na drobné předměty, třeba bity, hmoždinky či vruty. Uvnitř je k dispozici vyjímatelný organizér s madlem. Praktické jsou plastové zámky, které zajistí pevné uzavření a bezpečnost uložených věcí např. při převržení. 

Rozměry boxů: 415 × 210 × 190 mm (FDN 4116), 480 × 250 × 230 mm (FDN 4118). Více na ww.fieldmann.cz. Doporučená akční maloobchodní cena boxu na nářadí Fieldmann FDN 4116 je 199 Kč, cena boxu na nářadí FDN 4118 je 299 Kč. Prodej v síti partnerů značky.

O značce FIELDMANN

Fieldmann je ryze českou značkou zahradní techniky a nářadí pro byt, dům i zahradu, která se na našem trhu úspěšně prodává již desátým rokem. Výrobky Fieldmann jsou navrženy a zkonstruovány tak, aby odpovídaly požadavkům náročného spotřebitele: usnadňují práci a šetří čas, jsou kvalitní, ergonomické, bezpečné, snadno a intuitivně ovladatelné, přinášejí nejnovější trendy a poskytují maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.