01.02.2021 | Zprávy

V tradičním únorovém termínu Aquathermu Nitra proběhne virtuální veletrh s prvky klasického veletrhu jak v prezentační, tak i konferenční části.

Původní termín Aquathermu Nitra od 9. do 12. 2. 2021 (ale i zvolený náhradní termín od 20. do 23. 4. 2021) se dnes zdá být nereálný především v souvislosti s aktuální situací v celé Evropě, ale i přes nepříznivý vývoj je třeba nepodléhat skepsi a být na trhu stále vidět. Proto jsme již od léta loňského roku pracovali na jeho virtuální platformě, která by v této náročné době umožnila zachovat maximum možného osobního přístupu a kontaktu mezi vystavovateli a jejich klienty a zároveň zachovala kontinuitu v prezentaci našich klientů na trhu TZB, a to v tradičním únorovém termínu. 

Jak jsme si minulý rok uvědomili velmi tvrdě, vztahy a vazby jsou v obchodním vztahu naprosto nenahraditelné. Ale je třeba vyzkoušet různé způsoby, jak zůstat v kontaktu a být viděni i v době sociální izolace. A to se stalo ústřední myšlenkou celého konceptu e-veletrhu TZBexpo. Využít online prostor do maxima, a přitom zachovat ráz veletrhu co do prezentačních možností, tak do osobního kontaktu. 

A co Vás čeká na e-veltrhu? Virtuální expozice, videohovory, chaty a doprovodný program. TO VŠE ZDARMA A BEZ REGISTRACE.

Více informací najdete ZDE.