06.02.2020 | TIPY


Velkoformátové obklady a dlažby způsobily ve světě interiérového designu doslova revoluci. Ptáte se proč? Důvodů se najde hned několik.

Velkoformáty jsou elegantní, nadčasové a koupelně dodají nevídaný glanc. Mají jakousi kouzelnou moc opticky zvětšit daný prostor, a proto jsou vhodné i do opravdu malých koupelen. Skvěle se hodí jako obklady i i dlažba, což platí v interiéru a stejně i v exteriéru. Navíc jsou mimořádně praktické – pevné, odolné a jejich údržba je velmi snadná.

Za velkoformátové považujeme dlaždice a obklady od rozměru 30 × 60 cm. V nabídce společnosti SOUKUP Experience můžete najít i mnohem VĚTŠÍ rozměry, například 120 × 240 nebo 160 × 320 cm. Velkoformáty můžete využít nejen jako klasické obklady nebo dlažbu, ale skvěle se hodí jako obklad za kuchyňskou linku či pracovní desku. Některé, vzhledem k jejich vlastnostem – mrazuvzdornost, odolnost, protiskluznost, využijete také v exteriéru jako obklady fasád nebo dlažbu na terasu.

NADČASOVÁ SÉRIE DOVER S BÍLÝMI A PÍSKOVÝMI OBKLADY
Nadčasový britský styl charakterizuje interiérovou sérii DOVER. Pokud hledáte stylové obklady v přírodních tlumených tónech, je tato série tou pravou volbou. Obklady v imitaci kamene s rektifikovaným matným povrchem jsou ve formátech 30 × 90 cm v barvě white, beige a grey. Koupelnu tedy můžete ladit do bílých, béžových nebo šedých tónů. Jedinečného vzhledu dosáhnete použitím obkladů ve třech zajímavých 3D DEKORECH, z nichž každý má svou originální kresbu.

SÉRIE CRUDE KOMBINUJÍCÍ KRÉMOVÝ ZÁKLAD S KOVOVÝMI TÓNY
Mix moderního designu, zajímavých tvarů, kovových tónů a hřejivých barev. Hledáte-li něco speciálního a přitažlivého, je pro vás série CRUDE vynikající volbou. Mezi základní prvky této nevšední série patří krémově bílé obklady ve větším formátu 33 × 90 cm. Zajímavého efektu dosáhnete použitím
dekorativních prvků v podobě hexagonové MOZAIKY nebo LISTELY v moderní imitaci mosazi. Série je navíc doplněna moderní mrazuvzdornou rektifikovanou dlažbou ve formátu 59,8 × 59,8 cm.

SOUKUP EXPERIENCE
Společnost SOUKUP Experience vám přináší ty nejzajímavější novinky, kvalitní produkty a spoustu inspirace. V její nabídce naleznete klasické i velkoformátové obklady a dlažby, luxusní sanitární keramiku, ale i dveře nebo designová svítidla Light Concept. Moderní showroom v pražském Karlíně navíc nabízí zcela unikátní prezentaci moderního bydlení, která nemá v Čechách obdoby.

www.soukupexperience.cz

 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.