05.05.2021 | TIPY

Umyvadlo MIENA přichází na scénu hned ve čtyřech živých trendových barvách 

Od teplých béžových tónů přes námořnickou modrou Navyblue po výraznou Sweet Love: Kaldewei letos oblékl svou jakostní a udržitelně vyráběnou smaltovanou ocel do vyhlášených trendových barev. Především umyvadla jako model MIENA jsou nyní dostupná v rozmanitých designech. Promyšlený koncept široké škály barev umožňuje nepřeberné množství kombinací. Trendové barvy spolu s kolekcí Coordinated Colours 2021 posouvají v oblasti harmonie barev a kvality laťku opět o něco výš.

Obrazový materiál: Kaldewei. Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream a Navyblue matná – tak se jmenují nové trendové barvy od Kaldewei. Růžové, mentolové, modré a petrolejové tóny jsou ideální zejména pro ty, kdo chtějí koupelnu proměnit v exkluzivní oázu pohody s charakterem. 

Ušlechtilé matné barvy podtrhují exkluzivní charakter smaltované oceli

V koupelně nemusí být všechno jen bílé. A to tím spíše v tomto roce. Kaldewei se svou vlastní smaltovanou ocelí sází na expresivní tóny kolekce Coordinated Colours a tím i na nové barevné trendy na trhu. Jsou to matné barvy v alpské bílé, teplých tónech šedé a béžové a ušlechtilé lávové černé matné – dokonale sladěné s aktuálními trendy dlaždic. Vzájemně zcela volně kombinovatelné, podtrhují zvláštní charakter exkluzivních extra plochých sprchových vaniček, umyvadel a koupacích van od Kaldewei. 

Obrazový materiál: Kaldewei. Miena v edici barev „Sweet Love“ se inspirovala veselými jarními barvami a přináší temperament a jiskru do koupelen.

Estetika se snoubí s hygienou – snadno udržovatelné povrchy v živých trendových barvách 

Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream a Navyblue matná – tak se jmenují nové trendové barvy od Kaldewei. Růžové, mentolové, modré a petrolejové tóny jsou ideální zejména pro ty, kdo chtějí koupelnu proměnit v exkluzivní oázu pohody s charakterem. 

Soft Touch, Sweet Love a Deep Dream se inspirovaly opojnými a veselými barvami jara. Jsou symbolem naděje a nového začátku. Díky vysokému stupni lesku dokáží barvy vytvořit svěží atmosféru v jakýchkoli soukromých lázních.

K nim se ještě přidává trendová barva Navyblue matná. Sytý modrý tón odráží aktuální trendy Maritim a Opulence. Tato matná barva podtrhuje požadavek na přírodní atmosféru v celém obytném prostoru. 

Všechny barvy dodáváme sériově opatřené Perl-Effektem, vrstvou odpuzující vodu, která ještě více usnadňuje čištění udržitelné smaltované oceli od Kaldewei – pro ještě lepší hygienu během okamžiku. 

Obrazový materiál: Kaldewei. Promyšlený koncept široké škály barev umožňuje nepřeberné množství kombinací.

Zcela podle trendu a bez kompromisů: umyvadlová mísa MIENA v široké paletě barev 

Extra „wow efekt“ vyvolávají tyto trendové barvy u umyvadlové mísy MIENA. Ta se postarala o velkou pozornost již v kampani „Nekompromisně spojeni“, kterou Kaldewei spustil s Bryanem Adamsem. Její zdrženlivý design ponechává prostor pro kreativní hru barev a koupelnu mění v útulné místo a příjemné útočiště. Díky smaltované oceli vyznačující se dlouhou životností se umyvadlové mísy stávají trvalou ozdobou, které neublíží ani každodenní používání. Jako barevný kontrast přinášejí nové barevné edice Mieny navíc jiskru a temperament do koupelen. 

Zdroj: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG. Další informace a obrazový materiál naleznete v tiskovém středisku společnosti Kaldewei na: www.kaldewei.com