17.05.2021 | TIPY

Classic Duo Oval – nejvyšší nároky na design v nových dvoubarevných variantách.

Odvaha přiznat barvu: S Classic Duo Oval podtrhuje Kaldewei letos nanovo zvláštní cit pro designové trendy. Volně stojící koupací vany této řady jsou nyní dostupné hned v celé škále moderních dvoubarevných variant – v jednom z aktuálních designových trendů. Kromě toho lze Classic Duo Oval pořídit v jednom z odstínů zcela nové palety barev: kolekce Coordinated Colours. Bohaté spektrum barev dodá luxusní smaltované oceli teplé tóny šedé, měkkou béžovou nebo ušlechtilou černou barvu.

Obrazový materiál: Kaldewei. Dvoubarevné koupací vany v moderní koupelně prostě musíte mít. A zvláště u volně stojících modelů vytváří dvoubarevný design skutečný „wow efekt“.

Dokonalá samota ve dvou – Classic Duo Oval přesvědčuje vzhledem i komfortem

Dvoubarevné koupací vany v moderní koupelně prostě musíte mít. A zvláště u volně stojících modelů vytváří dvoubarevný design skutečný „wow efekt“. S řadou Classic Duo Oval slaví Kaldewei samotu ve dvou hned dvakrát: Oválný základní tvar, dvě identické zádově opěrky a odtok umístěný uprostřed vany umožňují, že i ve dvou se lze zcela pohodlně a komfortně koupat. Ušlechtilý panel zdůrazňuje vysokou kvalitu designu a umožňuje postavit vanu zcela volně v prostoru.

Obrazový materiál: Kaldewei. Intenzivní barvy smaltu vytvářejí harmonický celkový efekt nebo překvapují zajímavými kontrasty s panelem vany, který je dostupný v alpské bílé, alpské bílé matné, černé lesklé a lávové černé matné.

Moderní měřítka harmonie barev a hodnoty

Purismus a prostá elegance, dvě vlastnosti charakterizující Classic Duo Oval, nabízíme aktuálně ve zcela individuálním vzhledu. Možnosti barevných kombinací tak umožňují bezprostředně zažít moderní design i v koupelně. Intenzivní barvy smaltu vytvářejí harmonický celkový efekt nebo překvapují zajímavými kontrasty s panelem vany, který je dostupný v alpské bílé, alpské bílé matné, černé lesklé a lávové černé matné. Promyšlený koncept široké škály barev umožňuje nepřeberné množství kombinací.a vytváří nová měřítka, pokud jde o harmonii barev a hodnotu. Kromě Centro Duo Oval lze pořídit také volně stojící modely Conoduo a Ellipso Duo Oval s barevným panelem.

Zdroj: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG. Další informace a obrazový materiál naleznete v tiskovém středisku společnosti Kaldewei na: www.kaldewei.com