23.06.2021 | TIPY

RAVAK představil inovaci svého nejprodávanějšího sprchového koutu Supernova. Nejodolnější sprchový kout RAVAK má osvěžený design a trendově černý rám.

Stejně jako hvězda září sprchový kout Supernova v sortimentu výrobků RAVAK už takřka 30 let. Milion prodaných kusů slouží nejen v domácnostech, ale i v namáhaných komerčních provozech, jako jsou hotely nebo fitcentra. Oblibu si Supernova získala pro svůj absolutně spolehlivý posuvný systém, stabilní rám a výjimečnou šíři kombinací. Modelová řada nabízí široké možnosti výběru rozměrů, provedení výplní, povrchových úprav rámů a několik druhů zavírání dveří (posuvné, zlamovací, pivotové).

Nejznámější jsou posuvné dveře koutů Supernova, které nejenže šetří místo v koupelně, ale díky patentu AntiBlock eliminují i veškerá rizika zadrhávání a křížení posuvných dílů. Jejich chod RAVAK testuje na 1 milion otevření a zavření, proto na funkčnost posuvného systému AntiBlock může výrobce poskytnout záruku 10 let jako slib bezporuchového a tichého chodu.

V roce 2021 se Supernova objeví na trhu s rámem zvýšeným o 10 cm a nově i v matně černé barvě. Inovovaný design jde v souladu s trendem štíhlejších linií v koupelně, které jsou u koutu Supernova ještě podtrženy kontrastní barvou.  

Sprchové kouty Supernova vznikají kompletně v České republice, přímo ve výrobě RAVAK. Zákazník tak má jistotu plně kontrolované kvality výrobku a bezproblémového dodání v každé době. Kouty Supernova jsou jako jediné ze sortimentu RAVAK dodávány smontované, v koupelně proto stačí už jen přišroubovat a utěsnit.

www.ravak.cz