21.07.2021 | TIPY

Kolik předmětů běžné každodenní potřeby vám přijde pod ruku v koupelně? Jsou jich desítky. Kam ale s nimi? Samy o sobě většinou designovými skvosty nebývají. Koupelnová sestava nábytku Step vychází z obliby umyvadel na desku a zajišťuje k nim skryté úložné prostory. Koupelna vybavená nábytkem Step tak nabízí přehlídku moderního designu, nikoli běžného nepořádku. 

Set designéra Kryštofa Nosála zahrnuje skříňku o šířce 100 cm vhodnou pod umyvadla na desku až o šířce 60 cm. Doplňuje ji zrcadlová skříňka s propracovanými detaily a vysoká boční skříňka. Celý set je charakteristický překládanými deskami na dveřích skříněk a tenkými liniemi bíle lakovaných korpusů. Podle stylu koupelny lze přizpůsobit celkový look nábytkového setu. Bíle lakovaná varianta navozuje čistou futuristickou atmosféru, dřevěná dýha na dvířkách (dub/ořech) vnáší do koupelny přirozenost a dobře vychází s dalšími přírodními materiály. Uvnitř mají skříňky tmavě šedou matnou barvu, která prohlubuje prémiový dojem z celého setu.

Zrcadlová skříňka šířkou kopíruje skříňku pod umyvadlo a spojuje v sobě estetiku i účelnost. LED osvětlení v horní části příjemně ozáří tvář, vnitřní poličky uloží velké množství drobností a zrcadlové plochy z obou stran skříňky poskytnou přehled ze všech potřebných úhlů.

Vysoký boční sloup zahrnuje čtyři skleněné poličky a každodenní používání zpříjemňuje tichým dovíráním pantů s doživotní zárukou.

www.ravak.cz