01.09.2021 | TIPY


Ať se rádi koupete či sprchujete nebo hledáte zařízení toaletní místnosti, z konceptů RAVAK si určitě vyberete. Esteticky sladěné celky van, sprchových koutů, vaniček, umyvadel, nábytku, vodovodních baterií i WC a doplňků, na sebe logicky navazují, mají jasnou myšlenku, jsou vyvinuty na základě desítek let našich odborných zkušeností a jejich autorský design vás nepřestane bavit.

Koupelna, stejně tak jako celý byt, potřebuje určující myšlenku, která sladí potřebné množství jednotlivých výrobků do funkčního a estetického celku. RAVAK jako jediný na trhu nabízí širokou škálu sladěných zařizovacích předmětů do koupelny. Jasná myšlenka, jednotný design, precizní zpracování, to jsou hlavní přednosti.

Většina konceptů vychází z designu vany, který se může dále promítat i na sprchovém koutu, na umyvadlech, koupelnovém nábytku, vanové zástěně, WC s bidetem, vodovodních bateriích i na praktických doplňcích. Koncepty RAVAK jsou vhodné pro koupelny všech rozměrů, od nejmenších, kde se hraje o každý centimetr, po nadstandardní, kde se uplatní naopak dominantní kusy sanity. 

Nabízíme 8 designových celků – koupelnových konceptů:

  • Koncept 10° - vám jde vstříc. Mírné pootočení o 10° stálo u zrodu praktického a efektního koupelnového konceptu.
  • Koncept Chrome - nejširší designivě sladěný koncept na trhu. Součástí konceptu pro celou rodinu zahrnuje vedle vany i sprchový kout.
  • Koncept Formy 01 a koncept Formy 02 - Jemná proměna tvarů ve dvou formách. 
  • Koncept Rosa - chytrý a oblíbený koncept pro každou koupelnu, který umožňuje vytvořit ve 3 asymetrických vanách i prostorný sprchový kout.
  • Koncept Classic - nadčasový a praktický desing. Ucelené řešení koupelny, kde je na prvním místě praktičnost a klasické linie.
  • Koncept Avocado - z minima vytěží maximum. Pohodlná a přesto velmi skladná vana s praktickým umyvadlem i do nejmenších koupelen.
  • Koncept BeHappy II - ucelený set výrobků nejen pro mini koupelny. Kromě speciálně zkosené vany a umyvadla nad vanu koncept nabízí i umyvadlo klasických tvarů se skříňkou pro uložení koupelnových nezbytností.

Vyberte si jeden z našich návrhů koupelen, vyhnete se tak zdlouhavému obcházení obchodů a koupelnových studií! V detailech jednotlivých komponentů daného konceptu nabízíme možnost jejich nákupu i na e-shopu RAVAK.

www.ravak.cz