02.12.2021 | Zprávy

Péče o tělo a dokonalá hygiena jsou aktivity, u kterých děláme kompromisy jen neradi. Stále vyšší nároky proto klademe také na vybavení koupelen a toalet. Jedním ze způsobů, jak z nich vytvořit ještě pokročilejší místnosti, jsou tzv. smart toilets. Ač vypadají na první pohled jako běžné toalety, uvnitř ukrývají revoluční technologie s rozmanitou nabídkou funkcí. Kromě vysokého standardu hygieny poskytují také maximální pohodlí a vyžadují jen minimální údržbu.  

„Bidetovací toalety spojují funkce klozetu a bidetu a jsou dnes nezbytností každé moderní koupelny. Vyhledávané jsou zákazníky, pro něž je perfektní hygiena na prvním místě. Zatímco některé klienty vedou ke koupi zdravotní důvody vyžadující dokonalou čistotu, jiní je upřednostňují kvůli vysoce pokročilým technologiím. Oblíbené jsou ale i u těch, kteří nemají dostatek prostoru pro umístění toalety a bidetu zároveň. V našem sortimentu mohou zákazníci vybírat ze dvou inovativních produktů – sprchovacích toalet Laufen Cleanet Riva a Laufen Cleanet Navia. Kombinují v sobě nejenom prémiový design a kvalitní švýcarské technologie, ale díky jejich speciální konstrukci je lze snadno udržovat perfektně čisté,“ říká Iva Šedivá, vedoucí marketingové komunikace společnosti Laufen CZ. 

Cleanet Riva s elegantním designem snadno doplní koupelnový prostor v jakémkoliv stylu.

Perfektní hygiena i samočištění

Cleanet Riva a Cleanet Navia s integrovanou bidetovou sprškou již na první pohled zaujmou svým jednoduchým, a přesto elegantním designem. Celokapotované provedení z kvalitní švýcarské keramiky je pro maximálně snadnou údržbu vyrobeno bez jakýchkoliv spojů a bez oplachového kruhu. Nepřítomnost záhybů s obtížnou dostupností dává nulovou šanci nečistotám a bakteriím. Keramika je zároveň ošetřena speciální povrchovou úpravou LCC zabraňující usazování nečistot, majitelé klozetu si tedy nemusejí dělat starosti se zdlouhavým čištěním. Technologie uvnitř klozetu taktéž automaticky odstraňují vodní kámen při pravidelném odvápňování.

Pro udržení maximální čistoty používá toaleta hygienickou koncepci, kde se celý systém cirkulace vody tepelně sám čistí. K proplachu bidetovací spršky dochází vždy před a po jejím použití. Přestože je sprcha ukrytá v keramickém těle klozetu, umožňuje v případě nutnosti výměny snadné vyjmutí. Šikovně je konstruováno také sedátko s poklopem, které je vybaveno funkcí pro snadné odejmutí.

„Toalety Cleanet Riva a Cleanet Navia byly speciálně navrženy tak, aby bylo jejich denní použití i přes pokročilou technologickou úroveň co nejjednodušší. Jejich autor, švýcarský designér Peter Wirz, se řídil především myšlenkou, že toaleta nesmí připomínat stroj, ale má být i přes svou vysokou praktičnost elegantním doplňkem koupelny. Oba produkty tato očekávání do posledního detailu splňují,“ upřesňuje dále Iva Šedivá ze společnosti Laufen CZ.

Funkce klozetu Laufen Cleanet Navia se jednoduše nastaví postranním tlačítkem nebo pomocí mobilní aplikace. 

Foto: Laufen_Cleanet_Riva_Tlacitko_pro_nastaveni

WC s chytrou technologií 

Veškeré pokročilé technologie jsou chytře ukryty uvnitř keramického střepu. Umožňují zvolit teplotu a sílu proudu vody nebo pozici sprchy, to vše v sedmi stupních různé intenzity. Uvedené sprchovací funkce, ale i další rozmanité nastavení se volí jednoduše pomocí postranního nerezového tlačítka. Zatímco stisknutí aktivuje či vypne proud vody, otáčením lze regulovat pozici trysky. Pomocí samostatného knoflíku vedle otočného tlačítka je pak možné navolit perineální spršku. Propracované funkce toalety lze nastavovat také prostřednictvím dálkového ovládání s dotykovou obrazovkou, a to včetně individuálního set-upu pro jednotlivé uživatelské profily. Každý člen domácnosti si fungování toalety přizpůsobí dle vlastních preferencí.

Větší uživatelský komfort

Ještě pohodlnější přizpůsobení umožňuje klozet Cleanet Navia, který se revolučně pojatou toaletou Cleanet Riva inspiroval. Je jeho mladší a finančně dostupnější verzí a jako první představil ovládání toalety pomocí aplikace. Díky rychlé oblibě je tato funkce nyní k dispozici i pro Cleanet Riva. „Při návrhu a výrobě klozetu Navia jsme kladli důraz na intuitivnější uživatelské rozhraní a snazší uživatelské nastavení, které je nově možné zadávat prostřednictvím mobilní aplikace. Klozet se lépe ovládá, jeho minimalistická konstrukce umožňuje snadnou údržbu a technologie se starají o perfektní čistotu. Svým kompaktním designem a atraktivní cenou je vhodný pro širokou cílovou skupinu. Uplatnění nachází v hotelech, ale i běžných domácnostech, pro které je hygiena na prvním místě,“ uzavírá Iva Šedivá ze společnosti Laufen CZ.

Vybrané funkce bidetovací toalety Cleanet Riva 

  • Anální sprška                    
  • Perinální sprška                 
  • Oscilace                             
  • Pulzování                            
  • Programovatelná doba sprchování                          
  • Intenzita proudu vody (7 stupňů)            
  • Pozice spršky (7 stupňů)
  • Teplota vody (7 stupňů)
  • Programovatelné uživatelské profily (4 profily)
  • Automatické odsávání zápachu                  
  • Noční osvětlení 
  • Eco mode
  • Ovládání přes mobilní aplikaci

Vybrané funkce bidetovací toalety Cleanet Navia            

  • Anální sprška
  • Oscilace
  • Intenzita proudu vody (7 stupňů)            
  • Pozice spršky (7 stupňů)
  • Teplota vody (7 stupňů přes aplikaci)
  • Programovatelné uživatelské profily (1 profil přes aplikaci)
  • Eco mode 
  • Ovládání přes mobilní aplikaci

www.laufen.cz 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.