23.02.2022 | TIPY

Vše v jediné krabici: GROHE QuickFix poskytuje zákazníkům balíček „vše v jednom“ pro snadnou modernizaci kuchyně a koupelny. Drobné změny, velký dopad: GROHE podporuje pokračující trend vylepšování domácností se zaměřením na výměny a neinvazivní renovace. Dokonalá kombinace ke každému stylu interiéru: GROHE Start nabízí širokou škálu moderních a úsporných baterií pro kuchyně a koupelny.

Náš domov je a vždy zůstane osobním útočištěm, zvláště když se svět někdy zdá být vzhůru nohama, jako tomu bylo v posledních dvou letech. Po tak dlouhé době strávené doma není příliš překvapivé, že lidé projevují zvýšený zájem o úpravu svých domovů, aby si vytvořili kvalitní a příjemné zázemí. Znamená to, že máme vybourat stěny? Nemusí. Úpravy v domácnosti mohou být poměrně jednoduché a cenově dostupné, a to i v místnostech, jako jsou koupelny a kuchyně, u kterých by vás možná nenapadlo začít. Společnost GROHE, přední světová značka kompletních koupelnových řešení a kuchyňských baterií, reaguje na trend domácích úprav a nabízí kutilům nové řešení pro snadnou modernizaci domácnosti v kuchyni i koupelně bez větší námahy. 

„Ve společnosti GROHE víme, že i malé změny v místnosti mohou mít velký vliv na to, jak se v ní cítíme. Zejména v obytných prostorech, jako jsou kuchyně a koupelny, si však mnozí nevěří a obávají se, že výměna nebo renovace bude příliš náročná a nákladná. Proto jsme vymysleli GROHE QuickFix,“ říká Jonas Brennwald, Leader LIXL EMENA a Co-CEO Grohe AG. „Myšlenkou kolekce QuickFix je uspokojit poptávku zákazníků po snadných, pohodlných a cenově dostupných řešeních od nákupu až po instalaci a údržbu. Naším cílem je pomáhat zákazníkům plnit si jejich sny o bydlení.“

Překvapivě snadná modernizace kuchyně a koupelny – vše v jedné krabici

Všechny produkty z kolekce QuickFix mají tři hlavní výhody, které je odlišují od konkurence: QuickTools, QuickGuides a QuickVideos – váš osobní balíček pro bezproblémovou instalaci. Například nářadí QuickTool kombinuje všechny běžné nástroje potřebné k instalaci nebo údržbě umyvadlové baterie GROHE. Pokud jde o kuchyňské baterie, výrobky GROHE nabízí velmi snadný způsob montáže, při kterém není zapotřebí žádné další nářadí. Při návrhu intuitivních návodů QuickGuides jsme se snažili vžít do role zákazníků a vytvořit přehledné, jednoduché instalační příručky s krátkými pokyny doplněnými popisnými obrázky. Ti, kteří dávají přednost video návodům, najdou užitečné tipy a návody krok za krokem v aplikaci QuickVideos, která je přístupná prostřednictvím QR kódu na příručce QuickGuide nebo na samotném obalu výrobku. 

Uvnitř krabice výrobku GROHE QuickFix tak zákazník najde opravdu vše – s výjimkou plastového obalu. Společnost GROHE si stanovila cíl nahradit plastové obaly všech výrobků udržitelnějšími alternativami.

Nastartujte úspěšnou renovaci s řadou GROHE Start

GROHE Start je první produktová řada v rámci kolekce QuickFix. Díky svému modernímu designu je tou správnou volbou pro milovníky domácích úprav, kteří chtějí dodat koupelně a kuchyni svěžest. Počínaje koupelnou nabízí širokou škálu umyvadlových baterií různých velikostí a také vanové a sprchové baterie. Kromě moderního designu nabízejí výrobky této řady také větší výšku pro pohodlnější každodenní koupelnovou rutinu. Model s vytahovací výpustí pak nabízí plnou flexibilitu – ideální pro mytí vlasů nebo čištění umyvadla. V souladu se strategií udržitelnosti společnosti GROHE přispívá k ochraně životního prostředí také řada výrobků GROHE Start. Například technologie GROHE EcoJoy snižuje průtok vody a zároveň ji obohacuje vzduchem, čímž zajišťuje dokonalý, objemný proud vody a zároveň šetří cenné přírodní zdroje. Některé modely jsou vybaveny také technologií GROHE SilkMove ES, která je inteligentní kombinací úspory energie a snadného ovládání vody. Díky tomu, že ve střední poloze páky teče pouze studená voda, snižuje spotřebu teplé vody a tím i spotřebu elektrické energie.

Renovace domácnosti však nemusí skončit v koupelně. Pro harmonický designový koncept celého bytu nebo domu jsou modely GROHE Start k dispozici také jako kuchyňská řada. Díky štíhlému a modernímu designu osvěží tyto baterie každou kuchyň a zároveň usnadňují 
a zpříjemňují každodenní práce.

Komplexní přístup společnosti GROHE 

GROHE QuickFix se zaměřuje na zákazníky, kteří usilují o neinvazivní renovaci nebo jednoduchou výměnu, a nabízí kompletní služby od inspirace po nákup, instalaci a údržbu. Například při výběru výrobku z koupelnové řady GROHE Start se zákazníci mohou snadno zaregistrovat pro bezplatné prodloužení záruky. Naskenováním QR kódu vytištěného na příručce QuickGuide nebo na samotném výrobku se standardní pětiletá záruka GROHE prodlouží o jeden rok navíc – na celkových šest let. Další výhodou je servisní zóna GROHE, kde vám v případě potřeby poskytnou pomoc a podporu pro bezproblémovou instalaci a úspěšný kutilský projekt.

O společnosti GROHE

GROHE je předním světovým výrobcem koupelnových řešení a kuchyňských baterií, který zaměstnává přes 7 000 zaměstnanců ve 150 zemích světa – 2 600 z toho v Německu. Od roku 2014 je GROHE součástí prestižní japonské obchodní skupiny LIXIL, která je zaměřena na vodohospodářské a stavební produkty. Aby každý produkt značky GROHE nabízel „Pure Freude an Wasser“, čistý prožitek z vody, je založen na čtyřech klíčových hodnotách společnosti – kvalitě, technologii, designu a udržitelném rozvoji. Renomované stálice sanitárního průmyslu, například baterie GROHE Eurosmart nebo řady termostatických baterií, ale také revoluční inovace, jako je kuchyňský systém GROHE Blue, podtrhují expertízu a technologické know-how této tradiční německé značky. GROHE vytváří inteligentní, obohacující a udržitelná produktová řešení, která jsou zaměřena na požadavky zákazníků a nabízí bezkonkurenční přidanou hodnotu s pečetí kvality „Made in Germany“: veškerý výzkum, vývoj a design jsou protkány do jednoho integrovaného procesu v rámci našich německých továren. GROHE bere společenskou odpovědnost firem velmi vážně a její hodnotový řetězec je zaměřen na uchovávání omezených přírodních zdrojů. Od dubna 2020 je celosvětová výroba této společnosti zcela uhlíkově neutrální. Do roku 2021 je její ambicí také úplná eliminace jednorázových plastů v baleních.

Jen v průběhu posledních deseti let potvrdilo jedinečnost produktů GROHE více než 490 ocenění za design a inovativní technologie, ale také za udržitelný rozvoj. Společnost GROHE jako první ve svém odvětví získala ocenění CSR Award německé spolkové vlády a ocenění German Sustainability Award 2021 v kategoriích „Zdroje“ a „Design“. V rámci kampaně „50 lídrů v oblasti udržitelnosti a klimatu“ je společnost GROHE také hnací silou udržitelné transformace.

O společnosti LIXIL

Společnost LIXIL vyrábí revoluční vodní a stavební řešení, které řeší každodenní výzvy a zlepšují život našim zákazníkům po celém světě. Vytváříme přední technologie na základě našeho japonského dědictví a investujeme do výzkumu, jehož výsledkem jsou vysoce kvalitní produkty, které přeměňují domácnosti. Skutečnou podstatou obchodních aktivit společnosti LIXIL je však způsob, jakým je realizujeme – skrze smysluplný design, podnikatelské odhodlání, dostupnost prémiových produktů pro všechny a společenskou odpovědnost. Součástí naší skupiny jsou přední světové značky jako například INAX, GROHE, American Standard nebo TOSTEM. Přes 60 000 kolegů ve více než 150 zemích světa hrdě pracuje na produktech, které používá více než miliarda lidí každý den.

Objevte více na webových stránkách www.lixil.com

www.grohe.cz