29.03.2022 | TIPY

Kdo chce držet krok s aktuálními trendy, ví, že černá barva do současné moderní koupelny rozhodně patří. Ačkoliv se na první pohled může tvářit poněkud temně, když se správně zkombinuje a umístí, lze s ní dosáhnout nevšedních, luxusních a velmi elegantních výsledků.

Foto: ALTIS_LINE_BLACK, zdroj: UBC s.r.o. (SAPHO)

Černá vnáší do koupelny zvláštní dramatické kouzlo, které dotváří perfektní atmosféru pro relaxaci. Zároveň je to i výborný jednotící prvek, například černé doplňky dodají interiéru pocit hloubky a celý prostor opticky propojí.

Černá je barva, která nikdy nevyjde z módy, má styl a tvoří dokonalé kontrasty. Nelze se tedy divit, že její popularita již převyšuje i dosud intenzivně využívaný chrom. Nejtemnější ze všech barev vypadá skvěle v jakémkoliv prostoru, záleží pouze na vhodné míře, v níž je využita.

Foto: Sussi, zdroj: UBC s.r.o. (SAPHO)

Černá poskytuje modernější a uhlazenější estetiku než mnoho jiných barev. Černé koupelny mohou navodit lázeňskou atmosféru a pocit klidu, který ostatní části vašeho domova neposkytují. Se správným osvětlením a zvýrazňujícími barvami může začlenění černých prvků proměnit prostor v elegantní design, působící moderně, uhlazeně a čistě.

Foto: Otopné_těleso_500x1334_mm_490_W, zdroj: UBC s.r.o. (SAPHO)