01.08.2022 | TIPY

Design zredukovaný až ke své samotné podstatě a střídmé geometrické linie propojené do jediné souvislé formy.

Nová koupelnová kolekce LUA značky Laufen se vyznačuje čistými liniemi, nadčasovostí, ale také všestranností. Jejím autorem je světoznámý designér a architekt Toan Nguyen, který ve svém milánském studiu vytvořil řadu propojující design, funkčnost a smyslové potěšení. 

FOTO: LAUFEN CZ s.r.o.

Díky precizní práci se světoznámému architektovi podařilo vytvořit komplexní koupelnový prostor, ve kterém se jednotlivé prvky přirozeně doplňují. Dokonale tvarovaná vana tak skvěle funguje ve spojení s umyvadly, ale i s vodovodními bateriemi, které na první pohled zaujmou čistým nadčasovým provedením a které v sobě ukrývají nejmodernější technologie pro úsporu vody a energií.

Koupelnový nábytek akcentuje dokonalost jednotlivých keramických komponentů. Vyvážený design nábytku i keramiky zajišťuje, že se jednotlivé prvky hodí do jakéhokoliv interiéru a přispívají k vysoce estetickému prostředí koupelny. Koupelnu navíc obohatí o značný úložný prostor, ať už ve formě skříněk s poličkami nebo pojízdných zásuvek pod umyvadlo.

Perfektní koupelnu dotváří precizně zvolené detaily. Vkusné, decentní a vysoce moderní doplňky, které skvěle obohatí nejen kolekci LUA, ale kterýkoliv designově laděný koupelnový interiér.

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.