31.03.2020 | TIPY


Společnost Ideal Standard, přední výrobce koupelnového vybavení, na veletrhu Aquatherm opakovaně představila svou patentovanou technologii splachování AquaBlade®, která je unikátní v mnoha směrech a na trh byla uvedena poprvé již v roce 2015. Její vývoj trval několik let a je koupelnovým ekvivalentem vynálezu proudového motoru.

Klozety s technologií AquaBlade® nabízí vynikající výkon i při sníženém objemu použité vody. Na rozdíl od dosavadních způsobů splachování (běžný splachovací kruh), kdy přibližně 20 % mísy zůstává po spláchnutí neumyto, u klozetů s technologií AquaBlade® dochází ke 100 % oplachu mísy pod oplachovým kanálkem, který je umístěn u okraje keramiky.

Hladký, mírně zakřivený povrch toalet umožňuje snadnou údržbu a lepší hygienu. Speciální konstrukce pak výrazně snižuje nechtěné stříkání vody během spláchnutí a do vzduchu se tak uvolňuje menší množství bakterií. Další velkou výhodou je i překvapivě tiché splachování, které Vás nebude rušit ani během noci.

Technologie AquaBlade® je nyní k dostání v šesti produktových řadách: Tesi, Connect Air, Connect, Dea, Strada II a Tonic II. Klozety, které disponují touto jedinečnou technologií, musí být precizně zpracovány a jejich výroba je řemeslně velmi náročná. Pro zachování vysoké kvality produktů, prochází každý kus přísnou výstupní kontrolou.

Foto: Klozet - Strada II, Ovládací tlačítko - Symfo