29.03.2023 | TIPY

Kaldewei přináší do koupelen trendové barvy a kolekci Coordinated Colours.

Umyvadlo MIENA se představuje hned ve čtyřech živých trendových barvách. Od teplých béžových tónů přes námořnickou modrou Navyblue po výrazný odstín Sweet Love: Kaldewei oblékl svou vysoce kvalitní a udržitelně vyráběnou smaltovanou ocel do vyhlášených trendových barev. Především umyvadla jako model MIENA jsou dostupná v rozmanitých provedeních. Dokonale promyšlený koncept široké palety barev umožňuje nepřeberné množství kombinací. Trendové barvy spolu s kolekcí Coordinated Colours tak nastavují nová měřítka v oblasti harmonie barev a hodnoty produktů.

Ušlechtilé matné barvy podtrhují exkluzivní charakter smaltované oceli

V koupelně nemusí být všechno jen bílé. A už vůbec ne letos. Kaldewei v případě své vlastní smaltované oceli sází na výrazné tóny kolekce Coordinated Colours a tím i na nové barevné trendy na trhu. Jsou to jedinečné matné barvy v alpské bílé, teplých tónech šedé a béžové i ušlechtilá lávová čerň – dokonale sladěné s aktuálními trendy v designu dlažby a obkladů. Díky libovolným možnostem vzájemné kombinace podtrhují tyto barevné odstíny nezaměnitelný charakter exkluzivních extra plochých sprchových vaniček, umyvadel a koupacích van od Kaldewei. 

Estetika se snoubí s hygienou – snadno udržovatelné povrchy v živých trendových barvách 

Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream a Navyblue matná – to jsou názvy trendových barev od Kaldewei. Růžové, mentolové, modré a petrolejové tóny jsou ideální pro každého, kdo chce svou koupelnu proměnit v exkluzivní oázu pohody s charakterem. 

Odstíny Soft Touch, Sweet Love a Deep Dream jsou inspirovány opojnými a veselými barvami jara. Díky vysokému stupni lesku propůjčí tyto barvy svěží atmosféru každé koupelně a promění ji v soukromé lázně.

K nim se ještě přidává trendová barva Navyblue matná. Sytý modrý tón odráží aktuální trendy Maritim a Opulence inspirované mořskou estetikou a maximalistickým designem, který kombinuje různé vzory, barvy i styly. Díky matnému provedení přispívá tato barva k vytvoření přírodní atmosféry v celém obytném prostoru. 

Všechny barvy jsou opatřeny povrchovou úpravou Perl-Effekt. Díky této úpravě odpuzující nečistoty je čištění udržitelné smaltované oceli od Kaldewei ještě snazší – pro ještě lepší hygienu během okamžiku. 

Nekompromisně trendy: umyvadlová mísa MIENA v široké paletě barev 

Extra „wow efekt“ vyvolávají tyto trendové barvy u umyvadlové mísy MIENA. Ta vzbudila velkou pozornost již v kampani „Nekompromisně spojeni“, kterou Kaldewei spustil spolu s Bryanem Adamsem. Její zdrženlivý design ponechává prostor pro kreativní hru barev a mění koupelnu jakožto příjemné útočiště v útulný prostor. Díky smaltované oceli s dlouhou životností se umyvadlové mísy stávají trvalou ozdobou, které neublíží ani každodenní používání. Kontrastní pojetí nových barevných provedení Mieny navíc dodává designu koupelny jiskru a temperament. 

Foto: Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream a Navyblue matná – to jsou názvy nových trendových barev od Kaldewei. Růžové, mentolové, modré a petrolejové tóny 

Foto: Miena v edici barev „Sweet Love“ se inspirovala veselými jarními barvami a dodává designu koupelny jiskru a temperament.

Foto: Miena v edici barev „Soft Touch“ vyvolává extra „wow efekt“ a díky vysokému lesku vytváří v koupelně svěží atmosféru.

Obrazový materiál: Kaldewei

Celý článek najdete v časopise Obklady, dlažba & sanita 1/2023, který si můžete předplatit ZDE nebo si napište o ukázkový výtisk na j.patzakova@atemi.cz