22.01.2024 | Zprávy


Největší přehlídka technického zařízení budov opět po dvou letech v České republice od 5. do 8. března 2024.

Kdy, když ne teď, kde, když ne na veletrhu. Takže co návštěvníci uvidí a uslyší na Aquathermu Praha?

Přestože došlo ke změně pořadatele, kterým nyní je společnost ABF a.s., nezměnil se drajv tradičního týmu, který se o veletrh stále stará. Nabídne ucelenou přehlídku produktů, technologií a služeb z oblasti vytápění, chlazení, měření a regulace, zdravotechniky a sanity.

V tomto roce se také zaměří na téma fotovoltaiky, která stále zastává důležitou roli v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Téma udržitelnosti a ochrany životního prostředí se propisuje nejen do prezentací jednotlivých vystavovatelů, stále více do iniciativ všech zainteresovaných subjektů napříč oborem, ale také do doprovodného programu. Ten se bude konat opět pod taktovkou Ing. Dagmar Kopačkové, Ph.D. za portály TZB-info.cz a ESTAV.cz a během čtyřech dnů nabídne program ve veletržních sálech jak pro odborníky, tak pro koncové zákazníky.

Aquatherm Praha 2024 je tak ideální příležitostí pro vystavovatele, kteří chtějí prezentovat své nejnovější produkty, technologie a služby širokému spektru odborníků a profesionálů, ale také konečným zákazníkům. Budou tak mít možnost získat nové obchodní kontakty, navázat partnerství a sledovat aktuální trendy v oboru.

25. ročník, 8 oborů, 200+ vystavovatelů, to bude Aquatherm Praha 2024.

Více se dočtete ZDE nebo na stránkách veletrhu na www.aquatherm-praha.com