11.06.2024 | TIPY

e15 a KALDEWEI představují novou kolekci koupelnového nábytku a příslušenství.

Výrobky navrhl mnichovský průmyslový designér Stefan Diez a pro přední německou značku KALDEWEI je vyvinula a vyrobila společnost e15. Stefan Diez spolupracuje s KALDEWEI i s e15.

Nábytek nové kolekce je vyroben z masivního dřeva dubu evropského. Stolička a lavice, koupelnová předložka a vanová polička z olejovaného dubového dřeva plní různé funkce. K nim se přidávají doplňky z měkké, vodoodpudivé kůže. Praktická a promyšlená je možnost připevnění odkládací kapsy a pásky na ručník na okraji vany pomocí magnetu. Teplé přírodní povrchy kolekce KALDEWEI e15 harmonicky doplňují ikonické výrobky KALDEWEI ze smaltované titanové oceli, které jsou nabízeny v jedinečné škále barev.

Nová kolekce KALDEWEI e15 podle návrhu Stefana Dieze

Spolupráce staví na vzájemných hodnotách a jedinečných designových kompetencích zúčastněných partnerů. KALDEWEI je renomovaná německá značka s více než 100letou tradicí výroby a neustálého zdokonalování ikonických koupelnových výrobků ze smaltované titanové oceli. e15 je přední evropský výrobce bytového vybavení, který je díky bohatým zkušenostem v oblasti architektury a designu tvůrcem nového německého estetického stylu. Oba výrobce spojuje nejenom velká vášeň pro udržitelné materiály a výrobky, ale také spolupráce s německým designérem Stefanem Diezem. Ten se stal známým díky svým „10 zásadám dobrého designu“ a je autorem kreativního designu nábytku a příslušenství vyrobeného studiem e15 pro KALDEWEI a také koupelnových řešení od KALDEWEI.

„KALDEWEI je pozoruhodná značka s jedinečnými výrobními postupy a dlouholetými zkušenostmi. e15 sdílí mnoho hodnot s KALDEWEI. Hlavními rysy obou společností jsou pokrokový design, materiály nejvyšší kvality a udržitelná výroba. Společně vyvinout kolekci koupelnového vybavení proto bylo zcela přirozeným krokem.“ Philipp Mainzer, e15

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG.

www.kaldewei.cz