27.05.2020 | TIPY

V KOUPELNĚ KAŽDÝ DEN ZAČÍNÁ I KONČÍ.
Koupelna slouží nejen k osobní očistě, ale i k uvolnění. Vhodný výběr nábytku, sanitární keramiky a koupelnových doplňků a sladění jejich barev by mělo rezonovat s vaší osobností a životním stylem. Když opustíte koupelnu, opustíte ji nějak naladěni a ovlivněni prostředím, ve kterém jste strávili jisté penzum času. A právě do koupelen pomalu začíná vstupovat temnota. Ale nemusíte se bát. I temná strana může být dobrá…

Foto: Série Cure Black, UBC s.r.o. (www.sapho.cz)

Pryč jsou doby zářících koupelen, pastelových barev a svítivě modrých obkladů. Někdo vidí příčinu vzniku této módy v přenášení designových prvků z luxusních hotelů, restaurací a nočních klubů do domácností, zatímco jiní to nazývají přímou reakcí na vyblednutí většiny interiérů v posledních letech. Ať je to, jak chce, skutečnost je taková, že do koupelen se vkrádá šeď a temnota.

Foto: WC Hygie, UBC s.r.o. (www.sapho.cz

Není to však šeď nudy a smutku nebo temnota depresí. Právě naopak! Kombinace těchto odstínů působí velmi elegantním a uklidňujícím dojmem a bez nadsázky tím udává trend současnosti. Jste tedy připraveni přejít na temnou stranu?

Foto: Umyvadlo Minerva, UBC s.r.o. (www.sapho.cz

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.