20.05.2020 | TIPY

Stěžejní součástí předstěnových systémů je nová splachovací nádržka Prevista. Lze ji montovat bez nářadí a navíc je kompatibilní se všemi ovládacími deskami Visign.

Nová splachovací nádržka Prevista je základem nových předstěnových aplikací – nezáleží na tom, zda plánujete koupelnu suchou výstavbou nebo mokrou stavbou. Ve všech WC prvcích Prevista je stejná. Plnicí a odtokové ventily i ovládací mechanika jsou ve všech aplikacích jednotné. Splachovací nádržka je k dispozici v obou variantách 3H a 3L.

INDIVIDUÁLNÍ DESIGN
Designové možnosti jsou tak všestranné díky tomu, že splachovací nádržka je kompatibilní se všemi ovládacími deskami Visign. Pro všechny montážní situace tak lze doporučit řešení na míru pro individuální design.

MADE IN GERMANY
Splachovací nádržka se vyrábí v Německu. Zajištěna je jak trvale udržitelná výroba, tak i dlouhá životnost nádržky. U každé splachovací nádržky se před expedicí kontroluje její těsnost a funkce – pro maximální bezpečnost a kvalitu.

INTUITIVNÍ MONTÁŽ
Všechny pohyblivé a rukou montovatelné komponenty jsou označeny žlutě. Výhody nové koncepce ovládání jsou obzvláště markantní u odtokového ventilu. Prohlédněte si k tomu i fotogalerii.

BEZKONKURENČNĚ FLEXIBILNÍ SPLACHOVACÍ MNOŽSTVÍ
Splachovací nádržka nabízí pro velké splachovací množství rozmezí objemu od 3,5 do 7,5 litrů a pro malé splachovací množství od 2 do 4 litrů. Jen několika málo hmaty lze provést individuální nastavení v krocích po 0,5 litru.

Všechny rukou montovatelné komponenty jsou žluté – od uzávěry rohového ventilu přes upevňovací svorku odtokového oblouku až po posuvný nastavovací prvek odtokového ventilu.

Nový odtokový ventil: Seřízení malého a velkého splachovacího množství se provádí pomocí dvou žlutých posuvných nastavovacích prvků (1 a 2). Průtočné množství se seřizuje pomocí omezovače splachovacího toku (3).

Přípoj vody s technikou vnitřního utěsnění se montuje bez nářadí a nabízí mj. možnost dodatečného vyrovnání přechodu nebo montáž předpřipraveného potrubního systému.

Více informací najdete ZDE.