06.07.2020 | Zprávy

Firma MK, s.r.o., jako každý rok přichází s novým katalogem obkladů a dlažeb.

Tentokrát dostál katalog zásadních změn nejen po stránce produktové, ale byl zcela inovován i jeho celkový vzhled. Co ale zůstává, je důraz, který je kladen na výběr produktů. Všechny prezentované výrobky jsou zcela v souladu s aktuálními trendy, ať už se jedná o luxusní mramory, imitace dřeva či kamene, velice žádaný retrostyl či dlaždice s kovovým efektem.  

V katalogu dále najdete venkovní dlažby v tloušťce 2 cm, fasádní pásky, krásné mozaiky a v neposlední řadě nejprodávanější produkty stavební chemie RAKO System. V přehledné a kompletní nabídce si zcela jistě vybere každý! 

www.mk-rako.cz

 

CARIBBEAN
Milovníci retro stylu si jistě přijdou na své v případě dlažby Caribbean. Dlaždice ve formátu 20,5x20,5 cm připomínající podlahy ve starobylých domech v kombinaci s barevnými dekory vypadají prostě úžasně. 

HAVANA
Stále "IN" jsou také obklady se zkosenými hranami tzv. "psaníčka" s nimiž uděláte parádu jak v koupelně, tak i třeba jako obklad v kuchyni. Barvičky dodají interiéru pořádný šmrnc. V nabídce je kromě klasické bílé, růžové a šedé, také trendy korálová barva nebo třeba nádherná modrá barva hlubokého moře.

LEMMY
Zcela v současném trendu je série Lemmy oceněná Architizer A+ Awards 2019. Metalický vzhled dlažby v netradičních odstínech modré, zelené a bronzové je bezpochyby okouzlující. Dokonalost dlažby Lemmy umocňují navíc velké formáty 120x120 cm, 60x120 cm, nebo 80x80 cm.

WALL INSPIRATION

Obklad s motivem "starých" oprýskaných cihliček a vlastností keramického materiálu, který se navíc hodí k použití na stěnu či podlahu, do koupelny i kuchyně. Ano, to je série Wall Inspiration.