17.01.2020 | Zprávy


Co vedlo RAKO k použití těchto postaviček na své obklady a co je jejich cílem? Odpověď na tuto a další otázky jsme obdrželi na prezentaci RAKO přímo v jejich plzeňské vzorkovně. 

Králíci z klobouku aneb Bob a Bobek se narodili v roce 1978 pod tužkou českého výtvarníka Vladimíra Jiránka. Popularita postaviček kresleného večerníčku, které si získaly oblibu nejen u dětí a mj. byly i maskoty Mistrovství světa v ledním hokeji, se rozšířila do celého světa. Nyní se staly inspirací pro novou sérii Play. Motivy králíčků na obkladačkách mají doplňovat barevné varianty série Color ONE.

Záměrem je využití dětských motivů ve veřejných projektech mateřských školek, škol a nemocnic, ale i v privátních dětských koupelnách, což se dle prvních ohlasů od spuštění kampaně daří naplňovat. RAKO a králíky z klobouku spojují nové zážitky, inovativní nápady i zábava pro další generace.

V naší fotogalerii se můžete podívat nejen na obklady RAKO se zmíněnými postavičkami Bob a Bobek, ale i na další ukázky z showroomu.

Video: Nová kolekce keramických obkladů a dlažeb pro rok 2020.

Nechte se inspirovat na www.rako.cz

 

 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.