23.09.2020 | TIPY

Plány mohou být variabilní, podomítkové moduly Laufen jsou stabilní. S ocelovou rámovou konstrukcí jsou vhodné pro všechny stavební scénáře. Jsou dokonalým řešením pro snadnou a rychlou montáž umyvadel, klozetů, toalet se sprškou, bidetů nebo urinálů. Podomítkové moduly jsou klasikou již poměrně dlouhou dobu, úzce souvisejí s velkou oblibou závěsných variant keramiky.

Největší užití modulů je pak u závěsných variant toalet. Většina klozetů je v současné době koncipována pro spláchnutí mísy pouhými 3 a 4,5 litry vody a zároveň disponují výše zmíněnou technologií rimless. Vzhledem k tomu, že nádržka je právě součástí podomítkového modulu, jsou nejnovější instalační systémy přednastaveny na výše uvedené množství. V případě modulů, kde toto množství přednastaveno není, je snadné množství vody pro spláchnutí upravit na potřebný objem. Proto je při  montáži důležité, aby instalační firma sladila nastavení systému pro konkrétní toaletu. 

V nabídce instalačních systémů Laufen pak najdete také speciální modul pro instalaci klozetu s integrovanou bidetovou sprškou. Součástí modulu je příslušenství, prostřednictvím kterého toaletu snadno napojíte na přívod vody pro bidetovou spršku. 

www.laufen.cz