22.09.2020 | TIPY

Preferujete originální barevná řešení, ale nejste zrovna příznivci extravagance? S decentními barevnými odstíny a sametově matným povrchem sanitární keramiky COLOR ELEMENTS zůstane vaše koupelna prudce elegantní, a přesto bude naprosto jedinečná. Harmonie barev hraje při výběru nové koupelny prim.

Dnes už kromě obkladů a koupelnových doplňků, nabízí širokou paletu barev i sanitární keramika. Přesto si své místo na slunci stále drží bílá klasika. Společnost GSI však nasadila do boje silného konkurenta v podobě důmyslně propracované série COLOR ELEMENTS. Ta snoubí nejmodernější technologie, osvědčené a praktické materiály i vysoce atraktivní design.

Základ tvoří populární oblé tvary série PURA a štíhlé linie hranatých keramických umyvadel SAND. Ty výrobce opatřil kvalitní glazurou Extraglaze®, která dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a chrání ji proti vápenným usazeninám. WC mísy navíc vybavil inovativním systémem splachování SWIRLFLUSH® pro zajištění maximálního hygienického standardu a systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody. Samozřejmostí je též pomalé sklápění WC sedátka se systémem SOFT CLOSE i jeho snadné odejmutí pomocí QUICK RELEASE. U série COLOR ELEMENTS tedy oceníte všechny tyto praktické funkce.

Jak vyplývá ze samotného názvu série, jedinečnost COLOR ELEMENTS se však ukrývá v jejím unikátním sofistikovaném designu. Najdete zde hranatá, kulatá či oválná umyvadla na desku v 8 atraktivních pastelových tónech. Variace béžové, hnědé, černé, šedé a zelené barvy perfektně doladí harmonický vzhled vaší koupelny. Navíc se jen tak neokoukají a s glazurou Extraglaze® v hedvábně matném provedení dodávají koupelně i nádech luxusu. Série zahrnuje též výpustě s keramickou zátkou ve stejné barvě, čisté a hladké linie těchto umyvadel tak nejsou ničím narušovány.

Závěsná WC COLOR ELEMENTS mají dokonce povrchovou úpravu s duální glazurou. Vnitřní strana toalety je tak stále maximálně hygienická a praktická díky dokonale hladké glazuře ve vysokém lesku. Vnější strana WC mísy je pak v elegantním matném provedení, tudíž je příjemná nejen na pohled, ale i na dotek.

www.sapho.cz