01.10.2020 | Zprávy

Ať už zvažujete umyvadlo na desku nebo zapuštěné, nová série společnosti RAVAK a jejich koupelnového nábytku Comfort zahrnuje skříňky, které umožňují obě varianty. Spojujícím prvkem celé řady je pak polozapuštěné kovové madlo, jehož řešení je na trhu unikátní, a také kvalitní voděodolnost nábytku díky hloubkové impregnaci. 

Soustředěn na detail
Spojuje nedostižné kvality keramického umyvadla s moderně definovanými liniemi úložných skříněk. Charakteristickým prvkem série je polozapuštěné kovové madlo, jehož řešení je na trhu unikátní. Se skříňkami je dodáváno madlo v bílé barvě, ale nabízíme samostatně i madlo v provedení chrom. Všechny koupelnové skříňky ze série Comfort spojuje hloubková impregnace pro dokonalou voděodolnost.

Kombinace s keramikou
Koupelnový nábytek Comfort umožňuje vybrat si ze dvou typů umyvadel, ať už umyvadlo Comfort zapuštěné do skříňky, tak některý z modelů vhodných na desku (např. Uni či Uni Slim). Oba typy jsou vyrobeny z odolné keramiky, která představuje ideální spojení vlastností stovkami let prověřeného tradičního materiálu a nadčasového designu.

Odkládací plochy i úložné prostory
Série Comfort zahrnuje dvě skupiny výrobků. Vyhoví tak jak příznivcům skrytých úložných prostor, kteří preferují zapuštěné umyvadlo s chytře vyřešenou zásuvkovou skříňkou kovovým madlem a pomalým dojezdem, tak milovníkům otevřených odkládacích ploch, které vzniknou nejlépe umístěním umyvadla na desku se skříňkou.

Variabilita
Kombinací desky (60, 80, 120 cm), skříňky a keramického umyvadla, popř. i další skříňky pod desku lze dosáhnout nejrůznějších řešení, navíc s možností instalace kovového držáku na ručníky. Sestavu doplňuje i 160 cm vysoká štíhlá skříňka ve dvou šířkách a hloubkách, s pantovými dvířky a šesti poličkami.

www.ravak.cz