16.02.2021 | Zprávy

Vstupem do 30tého roku své existence přichází značka RAVAK s dalšími nadstandardně prodlouženými zárukami na kvalitu svého zboží. Díky vlastní, ve velké míře lokální, výrobě i technologiím má RAVAK pod kontrolou výrobní proces od samého začátku až do konce tak, že se zákazník na kvalitu produkce může skutečně spolehnout.

Na vany RAVAK poskytuje záruku od zakoupení až do konce života kupujícího. Opravu nebo i výměnu může čekat každý, kdo se zaregistruje na webu ravak.cz, a to bez ohledu na počet uplatnění.

Celých 10 let se zákazníci mohou spolehnout na reklamační lhůtu u výjimečného systému zavírání a otevírání posuvných dveří AntiBlock zabudovaného do sprchových koutů Supernova. Systém AntiBlock zajišťuje bezproblémový a tichý chod posuvu dveří a RAVAK jej testuje na minimální životnost 1 000 000 otevření. Na všechny sprchové kouty a dveře se vztahuje nadstandardní záruční lhůta 5 let. Řešení podlahy ve sprchových koutech poskytuje 5tiletou garanci u sprchových vaniček z litého mramoru, popř. dokonce pětadvacetiletou garanci u nerezových odtokových žlabů.

Všechna umyvadla bez ohledu na materiál, tedy keramická, z litého mramoru i v provedení „slim“, svým majitelům nabízejí pětiletou záruku. Stejnou lhůtu lze uplatnit i na koupelnový nábytek, přičemž konkrétně u kovových pojezdů garantuje značka RAVAK dokonce záruku doživotní.

Vodovodní baterie tvoří jedny z nejnamáhanějších součástí koupelen i kuchyní, přesto si je značka RAVAK jistá kvalitou svých výrobků natolik, že k nim poskytuje záruku 5 let (kromě baterií ze série Suzan).

10 let záruky se vztahuje i na WC, bidety a moduly zabudované do zdi.

Díky bohatému sortimentu výrobků a promyšlenému designu nabízíme řešení pro celou koupelnu včetně odborného poradenství a servisu. Naše výrobky jsou ve všech ohledech orientované na zákazníky, mají prvotřídní kvalitu a všechny certifikace, díky tomu na ně můžeme poskytnout i prodloužené záruky.

www.ravak.cz