03.03.2021 | TIPY

Dostatek úložného prostoru v koupelně zajistí, aby byla koupelna vždy uklizená a všechny potřebné nezbytnosti měli uživatelé po ruce. Česká značka Jika představuje pro rok 2021 velmi zajímavou novinku v segmentu koupelnového nábytku - v sérii Deep by Jika se jedná o nábytková umyvadla se skříňkami.

Série Deep by Jika nově nabízí kromě solitérního zaobleného nábytku také moderní pojetí koupelnového setu umyvadla s nábytkem. Sety jsou v nabídce ve třech šířkách: 55, 65 a 80 cm. Nábytek je vyráběn ve dvou barevných variantách, v klasické bílé barvě s pololeskem na čílkách a korpusem LTD a také v dřevodekoru jasan. Trendy umyvadlo se velmi snadno instaluje, protože se jednoduše lepí silikonem na nábytek a není nutné ho vrtat do zdi.

Skříňka pak disponuje závěsným 3D kováním, které zaručuje ideální nastavení pozice na zdi. Zásuvky jsou vybaveny pojezdy Hettich s tlumeným dojezdem a samodovíráním. Vrchní zásuvka má výřez na běžný sifon. Kromě umyvadel s nábytkem nabízí nová varianta setu také vysokou skříňku.

Společnost Laufen CZ vznikla v roce 1999 a zastupuje značky Laufen, Roca a Jika nejen na českém a slovenském trhu, ale i v dalších státech střední a východní Evropy. Sanitární keramika Jika se vyrábí již od roku 1878. Je významnou součástí švýcarského koncernu Laufen a od roku 1999 patří do skupiny španělské firmy Roca, která je největším evropským výrobcem sanitární keramiky. Do výrobního sortimentu všech značek patří kompletní koupelnové vybavení včetně obkladů a dlažeb Roca. 

Na  I. P. Pavlova v Praze provozuje společnost showroom Laufen Prague Gallery všech tří značek. Pod jeho interiérem je podepsán architekt Michal Janků. Ve dvou podlažích má nezastupitelné místo i historicky nejoblíbenější česká značka Jika.

www.jika.cz