09.04.2021 | Zprávy


Zapojte se do Rekonstrukční výzvy a získejte materiál Rigips a ISOVER v hodnotě až 150 000 Kč.

Češi se i navzdory pandemii pouští nyní častěji do oprav a rekonstrukcí svých bytů a domů. Každý volný prostor se hodí pro rozšíření či úpravu bydlení. Využívají také více volného času, čerpají úvěry na rekonstrukce a díky tomu, že řemeslníků je stále nedostatek a čekací lhůty na práce jsou dlouhé, se mnoho lidí pouští do rekonstrukcí svépomocí.

Nicméně v době krize je třeba každou investici také dobře zvážit. Existuje hned několik dotačních programů jako např. Zelená úsporám, které mohou lidé využít, aby ušetřili. Ale jsou i jiné možnosti.

Jde o různé soutěže, do nichž se mohou lidé zapojit a získat například materiál na stavbu či rekonstrukci. Jednou z nich je i aktuální Rekonstrukční výzva dodavatelů stavebního materiálu Rigips a Isover, kde je možné získat stavební materiál v hodnotě až 150 000 Kč včetně odborné technické konzultace.

Soutěž je však časově omezena. Své projekty mohou zájemci přihlašovat už jen do konce dubna. Veškeré informace k této výzvě i realizace z předchozích let naleznete zde https://www.rigips.cz/rekonstrukcni-vyzva/