21.04.2021 | Zprávy


Do rodiny lepidel Mamut Glue nám přibyl nový přírůstek se silou mamuta. Extrémně flexibilní lepidlo tentokrát využijete na obklady a dlažby i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Nepřekonatelná síla Mamut Glue zůstává také v tomto případě a přidáváme k ní nejvyšší třídu flexibility v našem sortimentu – C2TE S2. S lepidlem přilepíte jakoukoli dlažbu či obklad v interiéru nebo exteriéru, malých i velkých formátů, světlé i tmavé barvy. Nyní už nemusíte mít obavy ani z lepení dlažby na dřevěný podklad, s kterým si Mamut Glue Flexi S2 hravě poradí. Poznejte všechny výhody nového lepidla a spolehněte se na ověřenou kvalitu Mamut Glue, kterou už znáte.

Nejvyšší flexibilita S2

Extrémní flexibilita zabezpečí správné rozpínaní a stahovaní lepidla při teplotních výkyvech, anebo prudkých nárazech na dlažbu. Díky tomu dlažba vydrží déle bez prasknuti či odlepeni.

Pro obklad mamutích rozměrů

Velké formáty představují při rozpínaní a stahovaní lepidla riziko. Lepidla s nižší flexibilitou potřebuji častější spáry, avšak vysoce flexibilní lepidlo Mamut Glue Flexi S2 si poradí s jakýmkoliv formátem.

Na dřevo i na OSB

S lepidlem Mamut Glue Flexi S2 přilepíte obklad či dlažbu na dřevo a OSB desky. Nová designová koupelna na chalupě je už realitou.

Lepeni na starou dlažbu

V některých situacích je nereálné vysekat původní dlažbu. V těchto případech doporučujeme sáhnout po cementovém lepidle Mamut Glue Flexi S2, které si poradí s lepením nové dlažby přímo na původní starou dlažbu.

Na podlahové topení

Při podlahovém topení dochází k vysokému zahřátí dlažby v relativně krátkém čase. Vysoce flexibilní lepidlo Mamut Glue Flexi S2 si s tím hravě poradí.

Bezesparé lepení

I při nejmenších spárách může vaše dlažba vydržet bez prasknutí. Stačí použít Mamut Glue Flexi S2.

Více o produktu ZDE: https://www.denbraven.cz/produktove-novinky/novy-mamut-glue-flexi-s2/