15.04.2021 | Zprávy


...  – PUR tekutá membrána již tento pátek 16. dubna od 10 hodin

Zveme vás na webinář Weber, který je zaměřený na téma uplatnění materiálů s kritérii pro životní prostředí ve stavebnictví a jejich využití ve veřejných zakázkách. Společně se pokusíme nalézt odpovědi na otázky, kdy a proč takové materiály používat.

Webinář věnujeme především problematice dožívajících hydroizolací plochých střech a porušenou či nefunkční izolací balkonů, do kterých zatéká. Ukážeme možnosti generální nebo i lokální rekonstrukce původních izolací na plochých střechách, provedených z asfaltových pásů nebo z folií měkčeného PVC. Dále se v pořadu budeme zabývat i novými izolacemi na balkonech/terasách, trpících zatékáním a následným odmrzání betonové mazaniny a položené dlažby. Přiblížíme divákům pak i moderní technologie aplikované za studena, formou vrstvených, vzájemně provázaných polyuretanových nátěrů.

Webinář Weber vysíláme živě v pátek 16. 4. 2021 od 10:00 do 11:00 hodin na tomto odkazu: https://youtu.be/iyCyWQKIxY8

Účastníci diskuse:

Petr Müller (Weber) nám přiblíží, co jsou to vlastně ploché střechy a jaké typy technologií se používají. Vladimír Janko (Mainstone) a Lukáš Pechar (Weber) nám pak sdělí své zkušenosti z praxe a seznámí nás s dalším využitím a uplatnění těchto technologií.

Sledujte nás, těšíme se na vaše dotazy: https://youtu.be/iyCyWQKIxY8

Tento pořad je možné sledovat kdykoliv zpětně.

Něco o divizi Weber, Saint-Gobain Construction Products CZ:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová, divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s., Radiová 3; 102 00 Praha 10, T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@saint-gobain.com

www.cz.weber