03.03.2020 | Zprávy


Pronájem pracovního oblečení pro zaměstnance je v mnoha podnicích atraktivnější alternativou k nakupování oděvů. Kdo si není jistý, jestli je tato varianta pro jeho firmu tím pravým, může nyní naše služby pouze nezávazně otestovat. MEWA nabízí zákazníkům „pronájem na zkoušku“. Zájemci si mohou vybrat dvě kolekce a deset produktů, které pak mají k dispozici po dobu dvanácti týdnů. 

Firmy mohou i v této zkušební fázi využívat všech předností kompletního servisu MEWA. Poskytujeme oděvy mnoha kategorií dle přání a požadavků zákazníků. Každý zákazník dostane individuálního poradce, který mu pomůže zvolit tu nejvhodnější kolekci. Špinavé oblečení vyzvedneme, vypereme a přesně podle domluvy opět doručíme zpět. Každý pracovník má k dispozici tři osobní sady oblečení. Jednu nosí, druhou má připravenou čistou a třetí se pere. Každý zaměstnanec vždy obdrží svoje oblečení a cyklus je uzavřen. K vyzkoušení si mohou zákazníci vybrat dvě kolekce. Odolné a spolehlivé oblečení pro řemeslníky z řady Performance nebo z kolekce Dynamic Construct, která poskytuje při práci naprosté pohodlí. Oba outfity jsou zcela přizpůsobeny požadavkům zákazníků z oblasti řemeslnických podniků. Vyznačují se profesionálním vzhledem, pohodlnými střihy a praktickými detaily. 

Pokud tento způsob pronájmu oblečení zákazníky přesvědčí, je možné po tříměsíčním testování uzavřít smlouvu. V opačném případě servis po uběhnutí zkušební fáze končí. Pro podniky tento systém s sebou nenese žádné riziko. 

Zájemci si mohou vyzkoušet dvě kolekce. Odolné oblečení z řady Performance pro řemeslníky a Dynamic Construct, která je pohodlná a poskytuje volnost v pohybu.

www.mewa.cz

 

MEWA Textil-Management

Společnost MEWA se svými 44 pobočkami zásobuje podniky po celé Evropě pracovním a ochranným oblečením, čisticími utěrkami pro průmyslové využití, rohožemi, ale také kompletním systémem služeb pro čištění součástek. Výrobky pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci je možné objednat v katalogu. O více než 180.000 živnostníků, řemeslníků a zákazníků z oblasti průmyslu, obchodu nebo gastronomie se stará zhruba 5.200 zaměstnanců. Roku 2016 dosáhla skupina MEWA obratu 638 milionů eur. Společnost MEWA byla založena roku 1908 a v současnosti se jedná o přední firmu působící v oblasti textilního managementu. V listopadu 2013 se dostala MEWA mezi 3 favority Německé ceny trvale udržitelného rozvoje v kategorii „Německé produkty/služby“. Společnost byla roku 2016 potřetí oceněna nakladatelstvím Deutsche Standards „Značkou století“ a dále byla roku 2015 podruhé vyznamenána jako „Vedoucí značka na světovém trhu“.