06.03.2020 | Zprávy


Mezinárodní veletrh Cevisama, který pravidelně přináší novinky z oblastí keramických obkladů a souvisejících průmyslových odvětví, vybavení koupelen a přírodního kamene, se konal ve dnech 3. až 7. února ve španělské Feria Valencia. 

Veletrh Cevisama přivítal letos 14 000 návštěvníků. Výstavní plocha zaujímala rozlohu více než 126 000 metrů čtverečních, na kterých se v 11 halách prezentovalo 847 vystavovatelů.  Z toho bylo 552 španělských a 295 zahraničních z celkem 40 zemí. Hlavní část veletrhu vždy tvoří odvětví výroby keramických obkladů ve Španělsku. I letos Španělé odprezentovali světu nejnovější produkty, na nichž výrobci strávili měsíce práce a které odrážejí vysokou kvalitu, inovace, nejnovější technologie a design. 

Velmi důležitou součástí veletrhu byla všechna další podpůrná odvětví frit, glazur a barviv pro keramiku, včetně strojů na výrobu keramických dlaždic. 

Slavné značky zde jako vždy prezentovaly své koupelnové vybavení a nechyběl ani sektor přírodního kamene, surovin, střešních tašek a cihel a upevňovacích materiálů a nástrojů pro instalaci podlahových dlažeb a stěnových obkladů.

Po úspěšném uvedení v loňském roce byla na veletrhu Cevisama 2020 opět „Designová hala“. Jednalo se o halu se zcela odlišným stylem, exkluzivními zónami pro vytváření kontaktů a velmi příjemným prostorem pro stravování. 

Více se dozvíte v časopise Obklady, dlažba & sanita č. 1/2020, který vyjde 16. 3. 2020. K dostání v tištěné verzi ZDE, nebo v elektronické verzi ZDE.

 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.