14.04.2022 | Zprávy

Aneb jak si Sandra Hunke s Kaldewei splnila svůj sen o soukromých lázních.

Funkčnost, udržitelnost a nezaměnitelný design – to jsou pro Sandru Hunke nejdůležitější faktory, které zohlednila při plánování koupelny pro náročné. Instalatérka zařízení je momentálně zřejmě nejznámější instalérkou v Německu. I za hranicemi Evropy žádaná modelka a influencerka s více než 70 000 sledujícími na Instagramu baví své široké publikum zajímavými příspěvky a příběhy. A stejně tak to bylo i s její vlastní stavbou: Letos na podzim si Sandra Hunke splnila svůj sen a konečně se pustila do rekonstrukce vlastní koupelny – vše zdokumentovala na sociálních sítích a doplnila o zábavné a zároveň poučné fotografie a videa. Zlatými hřeby jejích nových soukromých lázní jsou prémiové produkty od Kaldewei z udržitelné smaltované oceli. 

Jako zkušená instalatérka zařízení ví Sandra Hunke velmi dobře, co je při plánování a realizaci důležité. Svoji vlastní koupelnu doslova překopala, přeplánovala, provedla sanaci a zařídila – to vše vždy po návratu z práce a zcela ve vlastní režii. Na stavbu si profesionální instalatérka občas virtuálně brala i své publikum a nevyhýbala se ani nočním směnám. Proč nejraději instaluje prémiové produkty od Kaldewei z recyklovatelné smaltované oceli, nám 29letá instalatérka zařízení prozrazuje zcela bez okolků: „Vybavení by mělo fungovat, ale zároveň dobře vypadat a mít jistý punc jedinečnosti. Zejména u sanitárních výrobků by se nemělo šetřit na materiálu. Smaltovaná ocel dobře uchovává teplo a je extrémně odolná,“ vysvětluje Sandra. K tomu se u udržitelné smaltované oceli přidávají další skvělé vlastnosti jako odolnost proti nárazu, poškrábání a v neposlední řadě hygieničnost. 

Ve své koupelně snů se Sandra rozhodla pro hranatou umyvadlovou mísu Miena s jemným okrajem a luxusní wellness koupací vanu Conoduo. Vše zabudovala a namontovala ve vlastní režii – mezi modelingovými zakázkami a stavbami pro zákazníky.

Veškerá námaha se z jejího pohledu vyplatila: Koupací vana Kaldewei Conoduo s lázeňským systémem Skin Touch změnila její koupelnu v jedinečný wellness chrám. Díky Skin Touch přitéká centrálním přívodem směs vody a vzduchu ve formě mikrojemných vzduchových bublinek. Kyslíkem obohacená voda je obzvláště jemně perlivá, takže zjemňuje pokožku. A to může být pro profesionální modelku jedině výhodou. „Po namáhavém dni v modelingu se spoustou různých make-upů je efekt ještě patrnější. Doslova cítím, jak se mi v pokožce otevírají póry a pleť se zotavuje.“ popisuje modelka příjemný efekt. 

Ale to ještě zdaleka není všechno: Koupací vana je navíc vybavena koupelnovým zvukovým systémem Sound Wave. Pomocí vestavěných akustických těles a technologie Bluetooth funguje koupací vana jako reproduktor. Díky tomu může Sandra své songy z oblíbeného playlistu poslouchat pod vodou i nad vodou. Jí osobně se kromě technických vychytávek nejvíce líbí design a velký rozměr vany Conoduo, který díky velikosti 190 x 90 cm poskytuje dostatek místa pro koupel ve dvou. 

Co je pro Sandru důležité ve vlastní koupelně, sdílí vždy také osobně se svými zákazníky a poskytuje rady, pokud jde o výrobky ze smaltované oceli. „Mnozí ani nevědí, že je ocel jedním z nejlepších materiálů pro sanitární výrobky. A to je škoda, protože se často používají méně udržitelné materiály jako akryl.“ Sama Sandra si je jistá, že si nové, udržitelné výrobky od Kaldewei bude moci ve své vysněné koupelně ještě velmi, velmi dlouho užívat. 

www.kaldewei.cz