15.04.2022 | Zprávy


Výrobce koupelnového vybavení, společnost Laufen CZ, která na českém trhu zastupuje značky Laufen, Jika a Roca, se zúčastní 24. ročníku největšího odborného veletrhu v oblasti technického zabezpečení budov v České republice, veletrhu Aquatherm. Ten se v letošním roce uskuteční v termínu od 19. do 22. dubna a společnost Laufen CZ bude mezi více než 150 vystavovateli jediným zástupcem koupelnového vybavení. Odborné i široké veřejnosti představí kompletní řešení pro koupelny, poskytne poradenský servis, a navíc představí nové prezentační vozidlo Jika&Laufen.

Poradenský servis

Společnost Laufen CZ si zakládá na úzké spolupráci s odborníky v oboru – instalatéry, architekty, projektanty i montážními firmami. Plně totiž vnímá potřebu poskytnout koncovému zákazníkovi perfektní servis, což je možné právě díky vzájemné spolupráci. V souladu s těmito cíli a hodnotami proto dlouhodobě věnuje maximální péči a technickou podporu odborné veřejnosti a ve svých školicích centrech ve Znojmě a Bechyni navíc nabízí i pravidelná odborná školení vedená specialisty společnosti. Ti budou nyní k dispozici pro návštěvníky i v rámci veletrhu Aquatherm, kde jsou jako zástupci koupelnového segmentu připraveni pomoci a konzultovat všechny otázky, ať už se týkají montáže, technických aspektů nebo benefitů výrobků, rostoucí potřeby moderní sanitární keramiky a moderních technologií v domácnostech. Samozřejmostí je poradenství pro zákazníky ohledně výběru vhodných produktů a řešení na míru jejich potřebám.

Kompletní řešení pro koupelnu

Na veletrhu v pražských Letňanech představí Laufen CZ kompletní řešení pro koupelny s průnikem všech tří značek společnosti, Laufen, Jika a Roca, s důrazem na sortiment české značky Jika. Chybět nebude ani prezentace nejdůležitějších novinek a trendů v koupelnovém segmentu zaměřených na úsporu vody, zvýšení komfortu, maximální hygienu i designové možnosti.  Návštěvníci se navíc mohou těšit na netradiční zážitek – premiéru nového prezentačního vozidla Jika&Laufen, speciálního vozu, který umožňuje mobilní prezentaci firmy a produktů u zákazníků, na výstavách a ve školách odborného výcviku. Vozidlo je plně uzpůsobeno představení koupelnových produktů včetně napojení na vodu, aby bylo možné předvést všechny funkce výrobků.

Společnost Laufen CZ a její zástupce najdete v hale č. 4 ve stánku č. 439.