11.07.2022 | TIPY

RAVAK představuje řešení, které přetrvá po generace. Nové sprchové kouty Nexty mají současné minimalistické tvarosloví, zapadnou tak do většiny koupelen a zaručují geniálně jednoduchý způsob otevírání dveří.

Průzračně jednoduchý způsob otevírání dveří, který nenechává prostor komplikacím, spočívá v otočném čepu z vysoce legované oceli zasazeném v kvalitním pouzdře. Dveře se hladce otevírají, odpadá riziko zadrhávání a případného křížení posuvného systému. Otočný čep zároveň dotváří design celého koutu, který je záměrně minimalistický a staví na souhře nerušených ploch bezpečnostního skla a subtilních kovových profilech. Barevná provedení rámů reagují na široké spektrum zákaznických požadavků – od celobílého pojetí, přes leskle i matně kovové provedení až k trendovým matně černým rámům.

Půdorysně kouty Nexty vycházejí vstříc jak koupelnám, které pracují s každým centimetrem a ocení zaoblenost čtvrtkruhu, tak koupelnám, které umožňují využít či vytvořit niku a pouze ji přepažit sprchovými dveřmi. Ze sprchových dveří a pevné skleněné stěny lze vytvořit i rohový sprchový kout.

www.ravak.cz