18.03.2020 | Zprávy


Zateplování bytových domů s dotacemi končí? 

Příští rok začíná nové programové období pro dotace 2021 - 2027. Končí podpory bytových domů v tomto roce? Jak je to s dotacemi? 

Na všechny tyto odpovědi vám odpoví živé vysílání, které je určeno stavebníkům, projekci, prodejcům stavebních materiálů, řemeslníkům, živnostníkům, prováděcím firmám a široké veřejnosti. Sledujte on-line dne 20. března od 10 do 11 hod, nebo pak kdykoliv ze záznamu.

Program:

  • Aktuální stav státních dotací
  • Jak se vyhnout chybám při podání žádosti
  • Připravenost výrobce

Adresa on-line vysílání: https://www.cz.weber/ 

Výhody webináře:

Lze shlédnout zpětně v jakémkoliv čase, můžete sledovat kdykoliv i kdekoliv z pohodlí svého domova či pracoviště.

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

www.cz.weber