04.11.2022 | TIPY


Jeden z nejoblíbenějších designově sladěných konceptů RAVAK prošel faceliftem a nabízí vše pro nadčasovou a pohodlně vybavenou koupelnu i WC.

Jeho původní autor, designér Kryštof Nosál, zjednodušil některé linie a přidal minimalistický švih podle pravidla, že v jednoduchosti je krása. Pro koupání a sprchování v koupelně takřka jakékoli velikosti nabízí Classic dokonce pět rozměrů van. Od unikátní vany o délce 120 cm, která představuje výjimečný kompromis pro sprchování i koupání na malém prostoru, přes další rozměry 140, 150, 160 až po klasických 170 cm. Díky subtilním lemům a výraznému sklonu vnitřních stěn využívají vany Classic svůj prostor velmi účelně a nabízejí pohodlné koupání i sprchování za použití nabízených vanových zástěn.

Koncept Classic zahrnuje velké množství praktických součástí. Kromě umyvadel obvyklých rozměrů vyrobených z litého mramoru nabízí i dvojumyvadla a ucelený sortiment designově sladěných baterií.

Skříňky pod umyvadla i vysoké tzv. „sloupy“ mají promyšlené vnitřní členění pro uložení co největšího množství potřebných věcí. Samozřejmostí jsou korpusy vyrobené z hloubkově impregnovaného materiálu určeného speciálně pro koupelnový nábytek vystavený vysoké vlhkosti.

Využití konceptu Classic ale nekončí jen v koupelně. Ve stejném designu RAVAK nabízí i moderní WC s technologií RimOff a skladná umývátka a skříňky pro malé toaletní prostory.

www.ravak.cz