23.01.2023 | Zprávy


Nový projekt Sun Valley v Tuřanech u Slaného je veden konceptem moderního bydlení s plným vybavením a maximálním komfortem za minimální náklady.

Realitní skupina Getberg, která se specializuje na realizace developerských projektů v atraktivních lokalitách nedaleko Prahy, míří do segmentu nízkoenergetického bydlení. Rezidenční projekt Sun Valley se nachází na dalším lukrativním místě kousek od Prahy, v Tuřanech u Slaného. Jedná se o nízkoenergetické trojdomy s prostorným jednotkami 4+kk i 5+kk a promyšlené bungalovy o dispozici 5+kk. Novinkou na trhu je, že developer přináší projekt, který je připravený k nastěhování, zcela hotový a vybavený.

Nejnovější projekt developerské společnosti Getberg Sun Valley se nachází v malebné krajině kousek od královského města Slaný, 20 minut na západ od Prahy, Zličín. Historické město Slaný poskytuje obyvatelům vše, na co si vzpomenou. Je zde obchod a mateřská i základní škola. V okolí je veškerá městská kultura, ale i krásná příroda a spousta míst k objevování. 

„Najdete zde například rozsáhlé vinice, Slánskou horu s ferratou, golfové hřiště nebo největší menhir v Čechách. Slaný navíc žije bohatým kulturním životem. Je to ideální místo pro klidný život s rodinou. A městský způsob života máte navíc za rohem,“ říká Kamil Dunaj Business Development Director společnosti Getberg. „Domy zde nabízíme zcela vybavené. Chceme, aby lidé viděli své bydlení ve finálním stavu a mohli se tak dobře rozhodnout,“ dodává Dunaj.

Nízkoenergetické bydlení plné technologií

Projekt Sun Valley je opravdovým unikátem v oblasti nízkoenergetického bydlení. Špičkové technologie zajistí úsporné, ekologické bydlení a moderní design domů zase esteticky špičkový standard. 

22 solárních panelů s výkonem 10 kWh se postará o minimalizaci nákladů na energie, nespotřebovanou energii uchovají vysokokapacitní baterie a v hospodaření s energiemi pomůžou i technologicky nejvyspělejší venkovní žaluzie. Praktická a elegantní keramická dlažba je v luxusním provedení. Vysokou kvalitu sanity zajišťují známé značky jako jsou Villeroy & Boch, Grohe nebo Geberit. Navíc je v koupelně na míru vyrobený nábytek, který dokonale sedí do prostoru. Technologie jsou zde od firmy Biosuntec a rekuperační jednotky z nejvyšší řady firmy Jablotron.

Nadčasový projekt je garantován nejlepšími odborníky, kteří zajistili pečlivou přípravu stavby pro maximální efektivitu technologií již v prvopočátku realizace. Jedná se o trojdomy s prostornými jednotkami 4+kk i 5+kk a promyšlené bungalovy o dispozici 5+kk. Všechny jednotky disponují velkou zahradou a vydlážděnou terasou. Na návrhu interiéru se podílelo známé studio Decoland. Kuchyně jsou od italské značky Scavolini, o rekuperační systémy propojené s tepelným čerpadlem se postaral Jablotron a ve vybavení nechybí ani nabíječky na elektroauta.

Více informací najdete na webových stránkách www.sunvalley.cz