24.05.2023 | TIPY

Hlavní zprávou je akvizice dvou italských firem – Glass 1989 a Karol. Hlavním důvodem této akvizice ze strany SanSwiss byl vstup na italský trh se sprchovými kouty, kde SanSwiss dosud aktivně nepůsobil.

Další významné příležitosti v rámci této spolupráce se očekávají díky využití marketingového, technologického a produktového obsahu, back office, využit í vlastních zdrojů a vývoji nových produktů. Glass 1989 se zabývá vývojem, výrobou, zpracováním a prodejem wellness a jiných koupelnových produktů. Karol Italia je společnost zabývající se výrobou koupelnového nábytku a doplňkových produktů. Nová skupina SanSwiss Group zaměstnává téměř 400 zaměstnanců.

NOVINKA DIVERA BLACK LINE

Ergonomické madlo, nespočet různých variant – až 1 524 kombinací, 3 varianty skel a tradiční aluchrom nebo kolekce BLACK LINE – není nad sprchové zástěny DIVERA! Křídlové, posuvné nebo zalamovací dveře, které lze kombinovat s variabilními pevnými stěnami v rovině či s bočními stěnami, standardní výška 2 000 mm, možnost atypických provedení s výřezem, se zkosením či se zkrácenou boční stěnou a mnoho dalšího. SanSwiss nabízí moderní sprchové zástěny DIVERA z prvotřídních materiálů, s antiplakovou úpravou skla Aquaperle pro jednodušší čištění a s 15mm prahovou lištou jako vynikající ochranu proti stříkající vodě.

Spojením luxusní sprchové zástěny DIVERA a černé barvy vznikne dominantní prvek koupelny, který zaujme na první pohled. Černá barva je okouzlující, dynamická a můžete díky ní dosáhnout velmi elegantních výsledků. Od 1.4.2023 si můžete sprchový kout DIVERA pořídit právě v černé matné barvě z kolekce BLACK LINE od SanSwiss.

Foto: Jednokřídlé dveře s pantem u zdi a pevnou stěnou v rovině s boční stěnou, černá matná, čiré sklo

Exkluzivní sprchové kouty AMALIA

Dominantní novinkou sortimentu SanSwiss jsou bezesporu sprchové zástěny řady AMALIA, které se pyšní originálním designem a prvotřídní kvalitou. Sprchové kouty AMALIA nabízí maximální průhlednost, jelikož má výrazně zmenšené profily a zůstává tak pouze sklo. Nenápadným prvkem sprchové zástěny AMALIA je svislé madlo s minimalistickým designem, které nabízí dokonalou ergonomii.

Foto: Jednodílné posuvné dveře řady AMALIA s boční stěnou, černá matná, čiré sklo

Jedná se o posuvné sprchové dveře, které, jak už každý ví, ušetří spoustu místa a jsou pohodlné. Společnost SanSwiss vyrábí sprchové zástěny AMALIA v elegantní černé matné barvě a ve tradičním aluchromu s čirým sklem. Standardní výška sprchových koutů AMALIA je 2 000 mm, SanSwiss Vám však vyrobí atypické sprchové kouty AMALIA se zvláštní šířkou či výškou, s výřezem, se zkosením či se zkrácenou boční stěnou.

www.sanswiss.cz