18.05.2023 | TIPY

GROHE Rapido SmartBox: Univerzální řešení pro více prostoru při sprchování

Podomítkové těleso GROHE Rapido SmartBox nabízí architektům, projektantům, developerům  a instalatérům nekonečný počet možných řešení v podobě jediného podomítkového montážního tělesa. Kromě sprchového systému SmartControl lze podomítkové těleso Rapido SmartBox použít také pro efektivní a flexibilní instalaci našich pákových a termostatických baterií. Těleso tak představuje skutečně univerzální řešení pro všechny požadavky. Díky systému GROHE Rapido SmartBox můžete začít instalací podomítkového tělesa – a baterii vybrat až poté.

Modul GROHE Rapido SmartBox disponuje třemi výstupy pro široký výběr sprchových konfigurací, takže dokáže plně nahradit dvě separátní podomítková tělesa, které by byly zapotřebí dříve. To představuje obrovskou úsporu času a úsilí. 

Ultratenká konstrukce pro maximum prostoru ve sprše

Pokud chcete využít omezený prostor opravdu na maximum, můžete se spolehnout na skutečně „štíhlou“ dvojici, která je součástí našeho portfolia: Podomítkovou variantu baterie GROHE SmartControl v kombinaci s  tělesem GROHE Rapido SmartBox. Ukrytí všech technologických prvků do stěny a jedinečná, skutečně kompaktní konstrukce baterie, která vyčnívá pouze o 43 mm, vytvoří ve sprchovém koutu prostor, který si doposud bylo těžké představit. 

Individuální ovládání prostřednictvím otočných rukojetí

Termostatické baterie se dvěma ovladači jsou určeny především pro praktickou a spolehlivou regulaci teploty a průtoku vody. Jsou kompaktní, šetří místem a kombinují v sobě precizní výkon s elegantním a minimalistickým designem. Důraz byl kladem především na snadnou obsluhu. Prvky jako bezpečnost, komfort a relaxační zážitek ze sprchování jsou neodmyslitelně spjaty s vývojem termostatických baterií GROHE od samého počátku. Termočlánek GROHE TurboStat je vrcholem současného technologického vývoje a dokáže během vteřiny zareagovat na sebevětší výkyv tlaku nebo teploty vody v přípojce. Neustále upravuje poměr studené a teplé vody tak, aby teplota při sprchování byla skutečně konstantní. 

Pohodlné a snadné ovládání pro zcela neomezenou radost ze sprchování

Kromě pákových sprchových baterií s jednou funkcí nebo dvousměrným přepínačem umožňuje těleso montáž také pákových baterií se třemi funkcemi. Volba požadovaného typu sprchového proudu se poté provádí pomocí horního tlačítka na baterii. Na výběr je výkonná, soustředná tryska, uvolňující proud imitující kapky deště a samozřejmě ruční sprcha. Spodní rukojeť poté slouží pro komfortní a velmi intuitivní regulaci teploty a objemu tekoucí vody. 

Více informací na www.grohe.cz