12.06.2023 | TIPY

Pro povrchy ošetřené technologií GROHE PureGuard je charakteristická vysoká mechanická odolnost. Jsou chráněny zejména proti poškrábání a oděru. Tato technologie také zabraňuje usazování vodních kapek a zamezuje tvorbě vodního kamene. Tím, že povrch zůstává hladký, se snižuje se riziko usazování nečistot a množení nežádoucích mikroorganismů.

Na povrchu se nemají šanci udržet ani plísně nebo bakterie. Údržba je navíc efektivnější, rychlejší a také ekologičtější. Součástí povrchové úpravy GROHE PureGuard jsou také aktivní ionty, které zabraňují růstu a množení bakterií. Tuto schopnost si povrchy uchovávají dlouhodobě, proto i vaše koupelna má šanci zářit čistotou a podpořit vaše zdraví.

Naplnění představy o tom, jak má vypadat svěží, komfortní koupelnový interiér, to je řada Grohe Essence. Pro výrobu tohoto umyvadla experti z Grohe použili glazovanou hladkou keramiku s povrchovou úpravou PureGuard.

Umyvadlo na desku Grohe Essence má dokonale kulatý tvar a na jeho výrobu byla použita glazovaná hladká keramika v osvědčené alpské bílé barvě. Keramika je odolná proti poškrábání a zářivě se leskne – to je výsledek aplikace povrchové úpravy PureGuard.

Umyvadlo s rozměry 800 x 490 mm je zástupcem série Grohe Cube Ceramic, která razí hranaté tvary. Co se týče materiálů, v hlavní roli se zde představuje glazovaná hladká keramika. Umyvadlo vyniká navíc povrchovou úpravou PureGuard s aktivními ionty, které mají antibakteriální účinek. Vodní kámen se zde usazuje výrazně méně a vy si ušetříte práci při úklidu.

www.grohe.cz