01.11.2023 | TIPY

Při zařizování koupelny je výběr sprchových zástěn zásadním krokem, který ovlivní jak vizuální estetiku, tak praktickou funkčnost tohoto prostoru.

Jednou z významných možností na trhu jsou sprchové dveře a zástěny z řady DIVERA, které byly navrženy s důrazem na kvalitu, funkčnost a flexibilitu.

Elegance a nadčasovost v jednom

Sprchové zástěny DIVERA jsou výsledkem nejnovější inovace od společnosti SanSwiss a nabízejí unikátní kombinaci komfortu a funkčnosti. DIVERA se dokáže přizpůsobit prostoru koupelny a dodat jí jednoduchou eleganci, která se snadno integruje do stávajícího interiéru. Bez ohledu na to, zda preferujete klasickou sprchovou zástěnu nebo rohový sprchový kout, DIVERA nabízí široké možnosti v plánování vaší koupelny.

Foto: Sprchové zástěny DIVERA nabízí SanSwiss ve tradičním aluchromu a v černé matné barvě.

Komfort na prvním místě

Ergonomické madlo na sprchových dveřích DIVERA zajišťuje pohodlné otevírání a zavírání, což je velmi důležité pro každodenní používání. Kromě toho má sklo sprchových zástěn antiplakovou úpravu, která usnadňuje jejich čištění a udržování v optimálním stavu.

Foto: Ergonomické madlo křídlových dveří DIVERA

 

Foto: Ergonomické madlo posuvných dveří DIVERA

Variabilita a modulárnost

Sprchové zástěny DIVERA nabízejí modulární strukturu a širokou škálu možností. Skládají se z křídlových i posuvných dveří, které lze kombinovat s variabilními pevnými nebo bočními stěnami. Tímto způsobem můžete vytvořit základní varianty sprchového koutu, které odpovídají vašim potřebám a designovým preferencím.

Foto: Sprchové dveře DIVERA lze kombinovat s bočními stěnami a s pevnými stěnami v rovině

Inovace a komfort

DIVERA je řada sprchových zástěn, která splňuje veškeré moderní požadavky na sprchový kout. Je inovativní a konstrukčně jednoduchá, což přináší komfort a jednoduchou možnost přizpůsobit se prostoru koupelny. Bez ohledu na to, zda se jedná o rohový vstup, dveře do niky nebo praktickou U-montáž, DIVERA nabízí elegantní řešení.

Antiplaková úprava a snadná údržba

Všechna skla DIVERA jsou standardně dodávána s antiplakovou úpravou Aquaperle, což znamená, že budou vypadat krásně dlouho a snadno se udržují.

Foto: SanSwiss vyrábí sprchové zástěny řady DIVERA s čirým sklem, s dekorem skla Screen a bílé linky

Série DIVERA od společnosti SanSwiss přináší na trh prvotřídní kvalitu, vysokou flexibilitu a promyšlenou funkčnost. Pro ty, kteří chtějí spojit estetiku s praktičností ve své koupelně, mohou být sprchové zástěny DIVERA tou správnou volbou.

www.sanswiss.cz