10.11.2023 | TIPY

Ceresit představuje revoluční spárovací hmotu CE 60 připravenou k použití. Díky inovativním technologiím posune vaše spárování na zcela jinou úroveň! Stoprocentní barevná stálost*, odolnost proti skvrnám a odolnost proti oděru. CE 60 poskytuje dokonalý výsledek po dlouhá léta.

CE 60 představuje skutečnou revoluci, neboť odstraňuje fázi míchání spárovací hmoty plnou prachu a zajišťuje jednotnou a dlouhotrvající barvu i při použití více balení. Od této chvíle nemusíte čekat, až spárovací hmota zaschne, čímž ušetříte čas! Nyní je spárovací hmota ta, co čeká na vás. Připravena k použití již od prvního otevření. I od druhého, díky uchovávání v kbelíku totiž nevysychá a lze ji použít znovu.

100% BAREVNÁ STABILITA*

Speciální technologie vázaného pigmentu chrání spárovací hmotu před jeho vymýváním při aplikaci a čištění – tím je zajištěna barevná stálost.

  • Žádné vymývání barvy
  • Žádné výkvěty ani změna barvy

NENÍ NUTNÉ PŘIDÁVAT VODU

Neobsahuje cement a nemusí se míchat s vodou.  Žádné problémy se změnou barvy, výkvěty nebo praskáním v důsledku tuhnutí cementu.

  • Žádné problémy s měřením vody
  • Vynikající konečný vzhled spáry

www.ceresit.cz 

  • Spárovací hmota připravená k použití; neobsahuje cement a nemusí se míchat s vodou. Nevznikají žádné problémy se změnou barvy, výkvěty nebo prasklinami v důsledku tuhnutí cementu. Speciální technologie vázaného pigmentu chrání spárovací hmotu před vymytím pigmentu při aplikaci a čištění - tím je zajištěna stabilní barva bez výkvětů.