29.04.2020 | TIPY


Jsou prostory, kde méně znamená více. Zejména ve větších prostorách budou obklady v kamenném provedení vypadat velkolepě. Na obkladech můžete mít téměř všechny imitace kamene, na které si jen vzpomenete: Od tmavého čediče, přes vápenec, travertin, až po luxusní mramor atd. Za dokonalostí napodobenin stojí nové revoluční technologie, především digitální tisk.            

 

Imitace přírodních materiálů maximálně vyniknou v interiérech, kde jsou volnost a světlo důležitými atributy bydlení. Nepůsobí smutně! Zajímavé detaily na obkladech, přírodní kresby „kamenných“ povrchů v interiérech vynikají i přes svoji zdánlivou nenápadnost. 

Série LIMESTONE

Glazované slinuté rektifikované dlaždice Limestone s probarveným střepem 60 x 60 cm, 30 x 60 cm a 15 x 60 s optikou vápence v přírodních barvách (béžová, béžovo-šedá, slonová kost) vyniknou v matném i leštěném provedení. 

TIP:

Luxusní leštěný povrch pro interiérové obkládání podlah a stěn.   
 

Dekorativní benefit zajistí sérii Limestone dva typy řezaných dekorací. První dekorace 15 x 60 cm je dlaždice s reliéfním designem nenápadných vzorů, druhá je mozaika 5 x 5 cm kombinující v setu 30 x 30 cm tři typy povrchů – dílků mozaiky: Matný, leštěný a reliéfní. K sérii je rovněž nabízena schodovka a sokl.

www.rako.cz

 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.