07.05.2020 | TIPY

Značka PCI přichází na trh se zásadní úpravou receptury cementové hydroizolační stěrky PCI Seccoral® 1K. Tento, mezi našimi zákazníky, oblíbený produkt dostal nové upravené vlastnosti, které jeho zpracovatelnost posouvají o level výš.

Snadnost zpracování, která je spíš vlastností dvousložkových materiálů, není jedinou změnou. Zásadně se změnila i doba potřebná před montáží keramických obkladů z původních 12 hodin na 5 hodin. A díky nové receptuře klesla i spotřeba na 1 m2 z 1,7 kg na 1,25kg. Cementová hydroizolační stěrka PCI Seccoral® 1K si i přes novou recepturu zachovala svou cenu, takže se výdaje na m2 znatelně sníží.

PCI Seccoral® 1K je jednosložková cementová hydroizolační stěrka vhodná pro prostory trvale namáhané vodou. Je ideální pro balkóny a terasy, privátní bazény a sportoviště.

Pokud preferujete dvousložkové cementové izolace právě pro jejich skvělou zpracovatelnost a nejste příliš „nadšeni s mícháním dvou složek“, PCI Seccoral® 1K je pro vás tou ideální volbou. Jednosložkový materiál s vlastností „dvousložek“ to je PCI Seccoral® 1K. Pokud máte zájem vyzkoušet si tuto novou recepturu, neváhejte se obrátit na naše odborné poradce.

Více na www.pci-cz.cz