08.01.2020 | Zprávy


Jednu z cen za PRODUKT ROKU 2019 obdržela od časopisu Obklady, dlažba & sanita společnost Alca plast, s.r.o., a to za "Předstěnový instalační systém, výškově stavitelný – pro osoby se sníženou pohyblivostí AM101/1500L MEDIC ASSISTANT".

PRO VYŠŠÍ KVALITU ŽIVOTA

Život přináší různá období, v nichž jsme odkázáni na pomoc druhých, ať už po úrazu, operaci či ve stáří. Medic Assistant usnadňuje řešení hygienických potřeb, a nabízí tak možnost déle setrvat v důvěrně známém prostředí. Je řešením pro dlouhodobý samostatný a kvalitní život.

KOMFORT PRO PACIENTY I PERSONÁL

Medic Assistant najde pro své mimořádné vlastnosti uplatnění nejen v domovech pro seniory, ale také v domech s pečovatelskou službou, nemocnicích a rovněž v rehabilitačních centrech. Napomáhá rehabilitaci pacientů s omezením hybnosti po operacích a snižuje potřebu asistence pečovatelského personálu.

Modul byl poprvé nainstalován v roce 2018 na Interní gastroenterologické klinice Fakultní nemocnice v brněnských Bohunicích, kde byl po dobu několika měsíců testován s velmi pozitivním výsledkem. Po skončení testování ho společnost Alca plast, s.r.o. nemocnici darovala.